Horoscop

8 zodii vor avea parte de mari câștiguri luna viitoare potrivit Astrologilor! Norocosule, tu ești?

 

 

Portofelul ți se umple până la refuz! Luna iulie vine cu BANI mulți pentru trei zodii. Norocosule, tu ești?

 

Nostradamus a fost unul dintre cei mai mari Prezicători care a reușit să spună foarte multe lucruri ce s-au adeverit într-un timp foarte scurt. Se pare că și-au făcut apariția noile informații cu privire la o descoperire de ultimă oră care a șocat o întreagă omenire:

La aflarea acestei vești foarte mulți oameni s-au bucurat, deoarece aceste zodii își vor duce până la bun sfârșit munca și tot ceea ce au început. Vor reuși pe plan sentimental, dar și financiar să-și atingă fiecare scop în parte. Zodiile care vor reuși să beneficieze de acest MARE NOROC sunt:

RAC

Aduce, in interpretari, emotie, interiorizare si dramatizare. in interpretari acest semn este privit cu retinere de astrologi, pentru ca aduce melancolie, tendinta de repliere si o usurinta teribila in a bate in retragere. Cu toate acestea Racul este locul de maxima tenacitate din tema si, de asemenea, sectorul unde nativul poate coabita in resemnare cu dificultatile vietii, pe care si le va dramatiza. Accentuarea negativa a Racului in tema aduce multe dificultati ce pot fi depasite numai prin munca si tenacitate.

CAPRICORN

Niciun munte nu e prea înalt și niciun scop prea greu de atins, pentru perseverentul și consecventul Capricorn. Guvernat de Saturn, numit și „pǎrintele timpului” sau „marele înțelept”, Capricornul știe exact când este momentul potrivit sǎ acționeze, așteptând atât cât este nevoie, cu o rǎbdare de neclintit, momentul oportun.

FECIOARĂ

Simbolizeaza, in natura, perioada recoltelor, de aceea actiunile pe care le simbolizeaza sunt cele de a strange, de a aduna meticulos si de a economisi. Nativul este deci un tip calculat, chibzuit si care ajunge sa aiba succes in viata doar prin forte proprii. isi controleaza foarte bine emotiile si nu actioneaza decat extrem de rar din impuls, toate activitatile sale fiind prelucrate prin excelentul filtru al stapanirii de sine.

Fecioara este o fire deosebit de analitica ce trece prin raze X toate posibilele solutii ale unei probleme si care se opreste de regula la cele mai practice si mai realiste rezolvari. Gandirea sa este clara, precisa, rece si nu se simte bine atunci cand in imprejurari mai speciale isi pierde uneori aceste atributele.

BALANȚĂ

Întruchiparea armoniei și echilibrului, nimeni nu vrea mai mult ca o Balanțǎ, sǎ echilibreze totul. Așa cum semnul Balanței începe la echinocțiul de toamnǎ, când ziua este egalǎ cu noaptea, tot așa nativii acestei zodii și-ar dori sǎ cântǎreascǎ, sǎ egaleze și sǎ echilibreze tot ce fac, spun, vǎd și simt.

VĂRSĂTOR

Vǎrsǎtorul este semnul zodiacal care dǎ cei mai excentrici indivizi. Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, ieșit din tipare și din obișnuit. Nu îi place sǎ facǎ ce fac toți ceilalți oameni, sǎ se conformeze unui comportament tip “uniformǎ” , sau sǎ ținǎ cont de aparențe și de pǎrerile altora. El dorește sǎ fie exact cum simte, chiar dacǎ riscǎ sǎ fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista.

Vǎrsǎtorul este principiul care luptǎ împotriva a tot ce existǎ, tot ce pare normal sau este vechi și perimat. El este omul viitorului și libertǎții de exprimare. Considerǎ cǎ ceea ce oamenii numesc principii, nu sunt decât niște constrângeri și limitǎri, care-I opresc din evoluție.

PEȘTI

Esti mult prea relaxata astazi si nu vei reusi sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut. Incearca sa nu te implici in nimic daca nu te simti in stare sa faci o treaba buna, altfel iti vei crea singura probleme!

GEMENI

Incearca astazi sa nu iei in seama ce spun oamenii din jurul tau, mai ales daca acestia nu conteaza pentru tine. Parerile si sfaturile necerute trebuie ignorate si nu puse la suflet. Este foarte important sa fii stapana pe tine si sa iti urmezi telurile si dorintele.

TAUR

Vei primi multe complimente astazi si e posibil sa ti se urce la cap. Din fericire, exista persoane langa tine care te vor aduce cu picioarele pe pamant inainte sa faci lucruri pe care sa le regreti. Daca esti singura, e rost de intalniri romantice si flirt.

 

Sursa
Categorii