Credinta

Minunea unui mare calugar roman! „Era imposibil să se întâmple aşa ceva”

 

 

 

 

O femeie povesteste cum o minune a parintelui Arsenie Boca a salvat-o de la moarte si a intarit-o prin rugaciunile zilnice.

Mormantul lui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, din Tara Hategului, atrage zilnic sute de pelerini.

Multi dintre acestia povestesc ca, ori de cate ori au nevoie de sprijin, Parintele Arsenie Boca le vine in ajutor, aratandu-le calea pe care trebuie sa o urmeze si ajutandu-i sa treaca mai usor peste greutatile vietii.

Loading...

Una dintre aceste marturii este cuprinsa in cartea „Parintele Arsenie Boca mi-a schimbat viata. Marturii. Minuni”, aparuta la Editura Ortodoxia in anul 2014 (editie ingrijita de Vlad Herman):

„Dupa ce m-am casatorit si am ramas insarcinata, avand multe probleme cu sarcina si cu sanatatea, la un moment dat, nu stiam daca voi reusi sa mai ajung sa dau viata copilului sau voi pieri si eu. M-am rugat disperata Parintelui Arsenie Boca.

Am nascut copilul si m-am vindecat. La cateva luni de la nastere, avand probleme de zece ani cu coloana, nu mai puteam merge in picioare. Abia calcam pe varfuri, calcaiele nu le mai puteam pune in pamant. Am aflat de pe Facebook ca o cunostinta din Timisoara urma sa mearga la mormantul Parintelui (eu fiind in Bucuresti).

A doua zi eram programata la RMN, la coloana. Am sunat-o si am rugat-o doar putin sa se roage si pentru mine cand va ajunge acolo, pentru ca urma sa ajung sa ma operez la coloana. In gandul meu ma rugam Parintelui Arsenie si Maicii Domnului ca, daca Dumnezeu vrea sa ma operez, mai bine sa imi dea un copil (am nascut prin operatie de cezariana prima data) decat o operatie la coloana sau in alta parte.

In mod miraculos, de cand cunostinta mea a ajuns la mormantul Parintelui Arsenie Boca si s-a rugat, durerile au disparut, iar la RMN totul era perfect, desi aveam o discopatie de zece ani si se banuia o hernie de disc. Oasele si cartilajele nu se puteau aseza singure la loc intr-o singura zi. Dupa cateva luni, am ramas insarcinata cu al doilea copil fara a planifica acest lucru. Medicul imi sugera la fiecare control sa fac avort, deoarece imi riscam viata.

A fost o sarcina cu multe probleme, am fost la un pas de moarte si eu, si copilul, deoarece vechea cicatrice se putea desface in orice moment… Medicii spuneau ca am avut multa sansa ca nu am murit. Eu stiu ca a fost ajutorul Parintelui”, povesteste Raluca.

 

Sursa:  Cap Limpede
Categorii