Flori si gradina

Moduri practice de a recicla peturile din plastic

 

 

 

 

Nu trece o zi fara sa va prezentam idei practice pentru casa si gradina, prin urmare iata inca unul pe aceeasi tema. Si pentru ca vremea de afara este tot mai frumoasa si mai prielnica pentru a lucra in gradina, iata un motiv in plus sa urmariti aceste proiecte minunate.

Iar daca va intrebati ce subiect am ales pentru astazi, va spunem simplu: peturile din plastic.

Avem convingerea ca oricine citeste aceste randuri, are, nu doar unul ci mai multe peturi din plastic in casa, iar daca nu v-ati gandit ca le puteti recicla intr-un mod creativ, va spunem noi in acest articol. Asadar, nu mai aruncati peturile la gunoi deoarece va puteti infrumuseta gradina cu ele.

Si iata cum, fara vreo investitie prea mare, puteti ingradi straturile de legume si zarzavaturi cu ele, sau puteti foarte bine sa construiti, din astfel de peturi, un mic strat pentru florile voastre preferate.

 

Parerea noastra este ca aceste proiecte pentru amenajarea gradinii sunt printre cele mai usoare de pana acum, motivul principal fiind acela ca nu presupune mult efort fizic din partea voastra, ba dimpotriva este un mod de a va pune imaginatia creativa la incercare.

idei practice

Considerati ca mai este nevoie de vreun comentariu despre cum sa le realizati? Noi spunem ca nu. De aceea faceti un inventar al acestor bidoane transparente, iar daca va bizuiti pe indemanarea si priceperea voastra, atunci le puteti incerca fara teama ca veti strica ceva. Oricand le puteti inlocui cu altele.

idei practice

Avem si pentru partea cu vopsitul cateva sugestii: puteti incerca spray-uri din comert, var lavabil sau pur si simplu le puteti umple cu apa colorata.

Nu aruncati peturile la gunoi. Reciclati-le intr-un mod ingenios, transformandu-le in proiecte minunate pentru gradina. Priviti, inspirati-va si fiti creativi!

idei practice

 

sursa foto Ideipentrucasa.ro
Categorii