Flori si gradina

Si intr-un balcon se poate amenaja o mica gradina cu flori – Idei frumoase si practice

 

 

 

 

Deoarece nu vrem sa credeti ca ii favorizam doar pe cei care locuiesc la curte, prezentandu-le o multime de idei de a-si amenaja gradina, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa le pregatim si celor care stau la bloc o serie de proiecte frumoase, pentru ca si acestia isi pot amenaja o mica gradina, dar nu in casa ci pe balcon, astfel incat si ei sa se poata bucura de privelisti incantatoare.

Pentru a salva cat mai mult spatiu din balconul si asa mic, ar fi ca amenajarea sa se faca pe verticala si nu pe orizontala asa cum se procedeaza de obicei. De aceea credem ca aceste idei de suporturi din lemn vor fi pe placul vostru, atat din punct de vedere al design-ului cat si al utilitatii.

Dupa cum o sa observati in imaginile de astazi, genul de plante care se potrivesc in astfel de locuri sunt cele curgatoare dar si cele cu frunze rare si inalte.

Pentru un plus de efect puteti adauga diverse obiecte decorative gen statui, felinare sau bancute rustice. Iar cine a crezut ca intr-un balcon nu se poate amenaja o mica gradina cu flori s-a inselat, deorece tocmai am demonstrat contrariul.

Iata!gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

 

sursa foto Ideipentrucasa.ro
Categorii