Credinta

Nu ceasul ne trezește în fiecare dimineață, Dumnezeu o face

 

 

Nu ceasul ne trezește în fiecare dimineață, Dumnezeu o face

 

 

Cum să te trezești și să vezi binecuvântările lui Dumnezeu în fiecare dimineață…„Ce se întâmplă dacă te-ai trezi mâine dimineață doar cu lucrurile pentru care ai mulțumit lui Dumnezeu astăzi?” Este o întrebare atât de motivantă pentru a ne gândi, deoarece mulți dintre noi nu reușesc să vadă că suntem foarte binecuvântați!

1. Înainte de a te da jos din pat, mulțumește lui Dumnezeu pentru prima ta respirație la trezire. Fiecare respirație este o binecuvântare de la Dumnezeu. Spune: „Bună dimineața, Doamne! Îți mulțumesc că mi-ați acordat o altă zi! ”

2. Când porniți robinetul pentru a începe să vă spălați fața, mulțumiți lui Dumnezeu pentru apa curentă – pentru banii care v-au plătit factura de apă – pentru slujba care a furnizat banii – pentru confortul de a avea instalații sanitare interioare.

3. Când te îndrepți spre bucătărie pentru a te pregăti pentru micul dejun – mulțumește lui Dumnezeu pentru mâncarea din frigider și din dulapurile tale. Unii oameni nu vor avea privilegiul de a mânca astăzi! 

4. Când te îmbraci, mulțumește Domnului că ai haine proaspete de purtat – faptul că ai haine este o binecuvântare – și faptul că ai haine curate este o binecuvântare adăugată.

5. Dacă puteți vedea, auzi, vorbi sau merge – atunci sunteți dublu binecuvântați pentru că atât de mulți nu pot face unele dintre aceste lucruri. Dacă aveți o sănătate bună – atunci considerați că este o binecuvântare triplă!

După cum puteți vedea, suntem înconjurați zilnic de binecuvântările lui Dumnezeu. Trebuie să ne luăm în mod intenționat timp pentru a deveni conștienți de acele mici binecuvântări pe măsură ce mergem pe parcursul zilei noastre.

Există mult mai multe lucruri care ar putea fi menționate despre toate binecuvântările lui Dumnezeu – mai mult decât aș putea scrie vreodată într-o postare pe blog … vă rog să vă împărtășiți binecuvântările de mai jos. Mi-ar plăcea să vă aud comentariile. Vor fi o binecuvântare atât pentru mine, cât și pentru ceilalți cititori!

Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si pe familia ta.

 

Sursa
Categorii