Inedit

„Nu-mi doresc să ascund ce vârstă am. Pur și simplu vreau să arăt cât mai bine pentru anii pe care îi am.” Sharon Stone

 

 

 

Sharon Stone este actrița americană, cunoscută mai ales pentru rolul său în filmul „Instinct primar” lansat în 1992. Puțini cunosc provocările pe care le-a avut de-a lungul vieții, în spatele succesului și carierei sale.

Citește aceste 5 citate care cu siguranță te vor lăsa cu gura căscată:

Imagine similară

1. Nu-mi doresc să ascund ce vârstă am. Pur și simplu vreau să arăt cât mai bine pentru anii pe care îi am.

2. Când aveam puțin peste 40 de ani, am luat o sticlă de vin și m-am încuiat în baie zicându-mi că nu am voie să ies până nu mă accept pe mine însămi așa cum sunt.

3. Sunt peste patru sute de mii de blonde vopsite în SUA. Toate au buze mari și forme proeminente, dar crede oare cineva că sunt cu adevărat atrăgătoare?

4. Atunci când vezi cum îți cresc copiii, începi să afli ceva mai mult despre viața ta.

5. Am avut o perioadă cu dureri de cap insuportabile. Timp de 9 zile creierul meu a sângerat. Foarte puțini oameni în astfel de condiții supraviețuiesc, însă eu am scăpat. Din această cauză, am pierdut 2 ani ca să învăț iarăși să merg, să vorbesc și să citesc. După acest eveniment, orice discuție legată de riduri mi se pare de-a dreptul ridicolă.

Uluitor este faptul că această actriță și la vârsta de 59 de ani arată senzațional, iar maturitatea sa nu o fac decât să fie și mai fermecătoare!

 

Imagine similară

Imagine similară

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii