Povesti de viata

Nunta la care toata lumea a plans. Vestea tragica pe care a primit-o mireasa cu doua saptamani inainte

 

 

 

 

O asistente medicala si-a implinit visul si s-a casatorit intr-o nunta de vis. Insa, povestea ei ascunde o tragedie: cu doua saptamani inainte fusese diagnosticata cu cancer, in stadiul 4.

Destini Schafer, in varsta de 24 de ani, a aflat cu doua saptamani in urma ca are cancer in faza terminala. Doctorii i-au spus ca organismul ei e prea slabit ca sa suporte chimioterapia si i-au sugerat un ospiciu pentru bolnavii in faza terminala.

Insa, impresionanta de povestea tinerei, asistenta medicale care a ingrijit-o, au vrut sa ii faca o surpriza si i-au aranjat nunta, asa cum o visa ea, in doar cinci zile.

Destini, mama a trei copii, a dezvaluit pentru Daily Mail ca una dintre asistentele de la sectia de oncologie a spitalului, i-a facut cea mai mare surpriza din viata ei. Impreuna cu alte colege, asistentele i-au organizat nunta, in doar cinci zile. Pregatirile au inceput luni, iar vineri mireasa era deja in fata altarului.

„oricine ar trebui sa aiba parte de nunta pe care si-o doresc” a spus asistenta care a pus totul la cale. Cei trei copii ai cuplului, care sunt din relatii anterioare, au ajutat si ei.

 

Sursa: Stiri ,  protv.ro
Categorii