Credinta

O rugăciune cu foarte mare putere… Rugăciunea eliberării a părintelui Arsenie Boca!

 

 

 

 

Atunci când deznădejdea pune stăpânire pe sufletul nostru, trebuie să parcurgem o cale foarte grea pentru a ieși din această stare. Pentru că, așa cum spun sfinții părinții, doar din necredință, deznădăjduim. Nimeni nu are vreme de pierdut atunci când trece prin probleme și supărări, tocmai de aceea nu trebuie să uite că rugăciunea îi este salvarea. O rugăciune cu mare putere este rugăciunea eliberării a părintelui Arsenie Boca.

 

Rugăciunea eliberării – De mare ajutor în cele mai grele momente ale vieții

“Doamne, Tu ești mare, Tu ești Dumnezeu, Tu ești Tatăl, Pe Tine Te rugăm, prin mijlocirea Sfinților Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail, să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit, de neliniște, de tristețe și de obsesii.

Rugăciunea eliberării – Te rugăm, izbăvește-ne Doamne!

De ură, de desfrânare și de invidie. Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! De gelozie, de mânie și de frică. Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! De gândul sinuciderii ori al avortului. Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! De orice formă de destrăbălare.  Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! De farmece și de vrăjitorie.  Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! De destrămarea familiei și de orice rău ascuns,

Loading...

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! Tu, Doamne, care ai spus: „Pacea Mea o las vouă, pacea Mea dau vouă!”, dăruiește-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, eliberarea de orice formă a răului si bucuria veșnică, întru împărăția Ta.

Amin!”.

 

Sursa: Secretele




Categorii