Sfaturi utile

Obiecte care îți protejează casa și te apără de multe rele…

 

 

 

 

Vreau să vorbim astăzi despre câteva obiecte care ne protejează casa și ne apără de energiile negative ale celor care, cu voie sau fără voie, ni le aduc atunci când ne calcă pragul.

De ce ai nevoie de aceste obiecte?

– putem păstra energia pozitivă în casă;

– putem primi o cantitate mare de energie pozitivă;

– canalele energetice vor fi curățate.

Să vedem acum care sunt obiectele pe care trebuie să le avem neapărat în casă!

O față de masă albă

O față de masă albă trebuie să fie în casa fiecăruia dintre noi. Aceasta simbolizează steagul alb, iar energia sa ne ferește de certuri.

Monede din cupru

Mai precis, trebuie să ai în casă 33 de monede de cupru, deoarece sunt simbolul succesului și al norocului. Cei care au aceste monede în casă, vor fi mult mai aproape să câștige sume importante de bani.

Un câine negru

Dacă intră în casa ta vreo persoană cu energie negativă, câinele negru te va proteja. Aici nu ne referim la animalul în sine, ci poți avea chiar și o statuie.

Un castron din lemn

Un castron din lemn păstrează energia pozitivă în casă și aduce bani, sănătate și inspirație. Dacă ai un castron moștenit de la bunica este și mai bine!

O lingură din argint

Argintul mai este numit și metalul Lunii, iar cel care are veselă din argint în casă, va fi protejată de multe rele. Mănâncă cu lingura de argint cel puțin o dată pe lună!

O piatră

Dacă ai mers într-un loc unde ai simțit energia pozitivă, ia o piatră de acolo și ține-o în casă, aceasta te va proteja de energiile negative și îți va aminti mereu de clipele minunate trăite în acel loc.

Un acvariu

Acvariul este cel care colectează toată energia negativă din casă, nepermițând să interfereze cu tine sau cu vreun membru al familiei.

Miere

Mierea este apărătorul casei și aduce armonie și pace în familie. Ține mereu mierea pe masă.

O potcoavă

Dacă te-ai tot confruntat cu certuri și neînțelegeri în casă, potcoava acționează asemeni unei metode de curățare. Poziționează potcoava cu capetele în sus. După ce s-a remediat energia din casa ta, poți așeza potcoava în forma normală.

 

Sursa: Secretele
Categorii