Sfaturi utile

Sub pat se pot ascunde multe energii negative! Aveți grijă!

 

 

 

 

Vă simțiți obosită iar somnul a devenit din ce în ce mai agitat? Ce spuneți dacă v-ați arunca o privire sub patul în care vă odihniți, să veți ce se ascunde? E posibil ca acesta să fie motivul pentru care ceva nu merge cum trebuie în viața dumneavoastră.

Stropiți cu aghiasmă și busuioc

Potrivit legilor din Feng shui, patul este unul din locurile în care se pot strânge foarte multe energii negative, așa că ar indicat să vă sporiți energia, curățând mereu locul și stropind cu aghiasmă și busuioc.

De asemenea, aveți grijă ca sub pat sau lângă acesta să nu există vreun  obiect care vă provoacă amintiri neplăcute, vreun cadou dat de fostul iubit, sau chiar o fotografie de-a acestuia.

Totodată, hainele murdare sau încălțămintea vă storc de energie, fără să vă dați seama. Același lucru se întâmplă dacă lângă patul dumneavoastră se află un ghiveci cu o floare veștejită.

Unde trebuie să așezați patul

Tot specialiștii în Feng shui spun că pentru a vă odihni așa cum trebuie, patul nu trebuie așezat la întâmplare. Nu este bine ca acesta se afle pe același perete cu ușa, pentru că nu permite să vedeți persoanele care intră în camera.

De asemenea, patul trebuie așezat între două noptiere! Atenție, două, nu una! Pentru că doar atunci vor fi echilibrate energiile! Nu în ultimul rând, fiți atenți ca în jurul patului să nu existe unghiuri ascuțite sau colțuri.

 

Sursa: Secretele
Categorii