Sfaturi utile

Pentru a avea spor la bani, țineți în bucătărie un borcan plin cu monezi!

 

 

 

 

Fără îndoială că toată lumea aleargă după bani, dar aceștia se fac atât de greu… Putem să folosim însă câteva metode vechi pentru a atrage sporul și bunăstarea. Iată ce trebuie să faceți…

Puneți o monedă sub preșul de la intrare

Din bătrâni se spune că cine pune o monedă sub preșul de la intrarea în casă, va avea mare spor la bani. Același lucru se întâmplă și dacă, în bucătărie, veți avea un borcan în care să puneți toate monezile pe care le aveți aruncate prin casă.

Succesul în bani, dragoste și sănătate este asigurat și de trifoiul cu patru foi. Sigur că este destul de găsit, dar dacă veți persevera, nu e imposibil. De asemenea, se crede că o potcoavă atârnată deasupra ușii garantează bunăstarea dar și succesul în dragoste.

Atenție însă!

Prindeți potcoava cu deschizătura în sus, pentru ca bunăstarea să rămână permanent în casă. Se crede că dacă va fi așezată altfel, banii vor cădea asupra celor care vă trec pragul casei.

Cumpărați o statuetă cu un elefant

Specialiștii în Feng Shui sunt de părere că orice vrea să aibă o viață liniștită și plină de spor, trebuie să aibă în casă o statuetă cu un elefant.

Dar ca efectul să fie maxim, elefantul trebuie să aibă trompa ridicată! Nu uitați nici de clopoțeii de vânt, care pot fi confecționați din metal, lemn sau ceramică care trebuie așezați la fereastră, balcon sau în holul de la intrarea în locuința dumneavoastră.

Bunăstare aduc și ușile gri sau albe îndreptate spre vest, în schimb ce ușile vopsite în maro sau verde trebuie să fie orientate către est.

 

Sursa: Secretele
Categorii