Inedit

” Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi! ” Secretul ochilor verzi

 

 

” Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi! ” Secretul ochilor verzi

 

Ochii verzi sunt pur si simplu hipnotici, incarcati cu un mister aparte al lor, dar si cu multa senzualitate. De obicei, persoanele care au ochii verzi sunt capabile sa administreze cele mai variate domenii de activitate, se descurca de minune in relatiile cu publicul, dar sunt caracterizate si de o lipsa de incredere aproape bolnavicioasa fata de persoanele despre care nu stiu mai nimic.
Culoarea verde se obţine prin mixarea a două alte culori: galben şi albastru. Suprapunerea a două energii presupune căutarea eternă a echilibrului, iar scopul vieţii devine dobândirea liniştii interioare. Persoanele cu ochii verzi sunt foarte gingaşe. Sinceritatea, stabilitatea, bunătatea şi stabilitatea în relaţii sunt ingredientele succesului lor.
Deşi se spune că ascund viclenie, ochii verzi s-au bucurat mereu de aprecieri. Posesorii lor sunt egoişti, dar curajoşi, voioşi, inteligenţi şi inventivi. Sunt persoane misterioase, cu o senzualitate înnăscută, ştiu să flirteze şi pot seduce cu uşurinţă. Ştiu să îşi urmărească interesele. Contrar opiniei generale, în dragoste sunt fideli, însă numai când sunt convinşi că şi-au găsit jumătatea. Au un apetit sexual ridicat şi devin rapid geloşi. Dragostea e pentru ei o prioritate. Sunt însă nesinceri, răzbunători şi orgolioşi. Cu toate astea, sunt foarte bine primiţi în orice grup, fiind optimişti şi emanând atracţie. De obicei, văd doar ce e mai bun în oameni şi ştiu să păstreze cu sfinţenie un secret.
Ei sunt asociati cu cu hipnotism subtil.Ei aduc aminte ca „daca un om se uita prea mult in adancul unei prapastii, prapastia va incepe sa priveasca, la randul ei, omul”. Ochii verzi pot marturisi despre aroma ademenitoare a unei plante carnivore sau despre adancul misterios al oceanului.
Oamenii cu ochi verzi poseda, adeseori, un spirit alert mascat in mladierea senzuala si molateca a unei feline.Atunci cand se dedica unei activitati fizice sau intelectuale, nu isi arunca in joc intreg potentialul.In acest fel, cei din jurul lor nu sunt constienti de forta lor, putand fi oricand luati prin surprindere atunci cand pisica blanda se transforma intr-o pantera.Aspiratiile le sunt la fel de inalte ca si standardele pe care le impun celor din jurul lor. Din pacate, uneori, idealurile
le sunt cu adevarat nepamantene.

 

Sursa: Ingeri printre oameni
Categorii