Inedit

Odată cu trecerea anilor, nu te mai atrag calitățile fizice, ci omul. Omul bun. Bun pentru tine

 

 

 

 

Dacă în trecut aveam multe cerințe față de bărbați și femei, acum nu mai am. Există doar intuiția. O intuiție dezvoltată. Doar când ești epuizat, această intuiție poate da greș. Și atunci în viața ta vine ”gunoiul”.

Odată cu trecerea anilor, omul simte alți oameni. Pe unii nu-i suportă, iar pe alții îi apropie. Da, la 40 de ani, nu apropii pe cineva atât de ușor, există mai multă neîncredere, mai multe prejudecăți, dar dacă apare cineva nou și îți place – acesta este un dar prețios primit de sus.

Chimia – este ceva ce se simte deosebit de acut odată cu trecerea anilor. Este ceea ce se naște din cunoștințele acumulate, folosită și aplicată întâmplător, pur și simplu, pentru că deja știi cum să-ți utilizezi instrumentele.

Chimia – este o senzație fulger. La început omul tău nou este prins cu privirea, apoi cu mintea și apoi cu sufletul. Durează doar câteva minute.

Dar câte lucruri inutile atrăgeai înainte. Doar ceea ce îndeplinea anumite cerințe: studii superioare, frumos, de succes și multe altele. Probabil acum, când și tu reprezinți ceva, lipsa multor calități nu te mai deranjează la alții. Acum te atrag nu calitățile, ci omul. Omul bun. Bun pentru tine. Nu pentru toți, nu pentru imagini.

Această chimie crește odată cu trecerea anilor, dar cu condiția că evoluezi, nu stai pe loc, te cauți, încerci să înțelegi și atunci ți se deschide acest dar – să primești și să simți această chimie.

De fapt, asta e Fericirea. Bucuria că te înțelegi pe tine și pe ceilalți.

 

Sursa
Categorii