Desert

Pandispan aromat cu caise

 

 

 

 

Ingrediente:

10 oua

250g zahar

250g faina

75ml ulei

600g caise

1 lingurita extract de vanilie

1 praf de sare

Unt pt uns tava

 

Mod de preparare:

Spalam caisele, le indepartam semintele si le feliem. Ungem tava cu unt.

Separam galbenusurile de albusuri.  Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si batem in continuare pana devin ferme, adaugam vanilia, apoi rand pe rand galbenusurile si uleiul in fir . La final incorporam faina, amestecam cu o paleta usor, cu miscari de jos in sus si turnam coca in tava.

Asezam feliile de caise pe toata suprafata si dam la cuptorul dinainte incalzit, la 180* pentru 40*, mai exact, pana trece testul scobitorii.

Lasam prajitura sa se raceasca complet, o pudram cu zahar praf si o portionam.

 

Pofta buna !

 

Sursa: Lia va gateste




Categorii