Checuri

Pandispan cu crema de frisca – O alegere potrivita pentru orice ocazie

 

 

 

 

Pandispan cu crema de frisca

Un dulce rapid,care te scoate din impas in orice situatie ,gata de servit in 70 min

Dar acest lucru nu este singurul argument pentru care vi-l recomand,ci pentru faptul ca este un desert usor,foarte bun,care ti se topeste in gura,cu un gust aparte -amestec de arome de cacao,frisca,care in combinatie, a rezultat o crema nemaipomenit de fina si pandispan deosebit de pufos.

Loading...

Este unul din putinele deserturi pregatite de mine,atat de usor si rapid,cu putine ingrediente si nemaipomenit de bun.

Vi-l recomand cu toata sinceritatea si nu sovaiti in a-l pregati!

O sa va cucereasca de la prima inghititura !

Va veti bucura de aprecierile celor dragi pentru care l-ati facut!

 

Ingrediente:

Pentru pandispan:

-6 oua

-6 linguri zahar

-6 linguri faina

-unt pentru tava

Pentru crema:

-2 galbenusuri

-1 lingura cacao

-250 g frisca (Hulala)

Pentru decor:

-3 linguri cacao

-250 g frisca simpla

 

Mod de preparare:

Pandispan:

Bateti ouale intregi cu zaharul pana se transforma in crema si-si tripleaza volumul.

Cel mai bine folositi mixerul,iar consistenta la care trebuie sa ajungeti este cea de la albusurile
batute spuma tare.

Eu am folosit 6 oua intregi si 2 albuse de la crema.

Adaugati faina cernuta,amestecati putin, doar pana la omogenizare si turnati apoi intr-o tava mai ingusta(circa 30×35 cm),cu pereti mai inalti,pe care ati tapetat-o cu hartie de copt si ati uns-o cu putin unt.

Dati la cuptorul incins,la foc potrivit,aproximativ 30-40 min,sau pana ce pandispanul este copt.
Lasati sa se raceasca in tava scoasa din cuptor si apoi,taiati in trei parti,pe orizontala.

 

Pofta buna!

 

 Sursa

 




Categorii