Panificatie

Cele mai bune fursecuri cu ciocolată pentru cafea: Oaspeții tăi vor fi încântați!

 

 

Cele mai bune fursecuri cu ciocolată pentru cafea: Oaspeții tăi vor fi încântați!

 

Ești în căutarea biscuiților perfecti pentru cafea care să încânte oaspeții tăi? Încearcă această rețetă simplă pentru biscuiți delicioși cu ciocolată, care sunt crocanți la exterior și moi la interior.

Coace acești biscuiți uimitori cu ciocolată și bucură-te de ei alături de cafeaua ta preferată. Rețeta este ușoară și chiar și un bucătar începător o poate gestiona.

 

Ingrediente:

  •         280 g făină albă
  •         70 g zahăr
  •         80 ml ulei
  •         2 ouă
  •         1 linguriță praf de copt
  •         Extract de vanilie
  •         Un praf de sare
  •         50 g fulgi de ciocolată
  •         100 g ciocolată (pentru ornat)

 

Mod de preparare:

Într-un castron, amestecă bine ouăle, uleiul de floarea soarelui și câteva picături de extract de vanilie.

Adaugă treptat făina albă cernută, zahărul, praful de copt și un vârf de cuțit de sare până când se formează un aluat uniform.

Încorporează fulgii de ciocolată în aluat.

Framântă aluatul pe o planșetă și formează fursecuri lungi, pe care apoi le împarți în dimensiunea dorită. Le poti da orice forma doresti, dupa placul tau.

Așează fursecurile pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.Coace într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 12-15 minute, sau până când biscuiții capătă o culoare aurie.

După coacere și răcire, „scufundă” capetele fursecurilor în ciocolata topită.

Lasă fursecurile să se răcească și să se întărească pe hârtie de copt sau pe un grătar.

SFATURI:

Pentru un gust de ciocolată și mai bogat, poți adăuga 1 lingură de pudră de cacao în aluat.

Poți decora, de asemenea, biscuiții cu ciocolată albă topită.

Poftă bună!

 

Sursă

 




Categorii