Retete de Mancaruri

Paste cu carne tocată – este mâncarea iubită de toți bărbații. Iată cum o faci într-un mod cu totul nou și interesant!

 

 

 

 

Vă prezentăm o rețetă de paste gustoase cu carne tocată – cea mai delicioasă și sățioasă cină. Din cele mai simple și accesibile ingrediente, veți prepara o mâncare deosebit de apetisantă, ce va fi pe placul tuturor. Mâncarea are un gust original și se prepară într-un mod puțin mai obișnuit. Aspectul acestui deliciu cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent.

 

Ingrediente:

– 500 g carne tocată de vită

– 4 roșii

– 4 cartofi

– sare după gust

– 500 g de paste

– ierburi aromate italiene

– verdeață

– piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

1. Tocați carnea de vită cu ajutorul mașinii de tocat și potriviți-o cu ierburi uscate aromate. Amestecați puțin carnea tocată, până obțineți un amestec dens și lipicios.

2. Rupeți pastele și adunați-le în porții egale, câte 5-10 bucăți. Formați din carnea tocată niște pârjoale, în jurul fiecărei porții de paste (precum în poza de mai jos).

3. Curățați și spălați cartofii. Tăiați-i cuburi. Spălați roșiile și îndepărtați cotorul. Tăiați-le cuburi. Puneți legumele într-o tigaie adâncă.

4. Aranjați pastele cu carne tocată peste legumele tăiate. Turnați apă în tigaie, până carnea tocată se acoperă pe jumătate. Înăbușiți pastele, până cartofii sunt gata. Potriviți cu sare și piper.

5. Spălați verdeața și uscați-o cu ajutorul unui prosop de hârtie. Tocați verdeața și presărați cu aceasta pastele.

Poftă bună!

 

Sursa: Bucatarul
Categorii