Teste

Personalitatea ta în funcţie de anotimpul preferat! Care este acela?

 

 

Personalitatea ta în funcţie de anotimpul preferat! Care este acela?

 

PRIMAVARA

Daca va place primavara, sunteti o persoana cu adevarat romantica, o fiinta careia ii place sa fie mereu indragostita. Va place sa flirtati, pareti lipsit de griji si fermecator. Va simtiti plini de tinerete si iubiti tot ce este nou, ce e viu in jurul dumneavoastra : nou-nascuti sau muguri.
Acestea sunt opiniile doctorului Elayne Kahn, coautor al cartii “1001 moduri de a-ti releva personalitatea”. Tot despre cei nascuti primavara, studiul releva faptul ca sunt niste optimisti incurabili, le plac culorile vii si nu in ultimul rand, le place sa cante sau sa asculte muzica.

VARA

Daca vara este anotimpul dumneavoastra preferat, atunci sunteti o persoana lipsita de griji si deschisa. Va place sa va simtiti bine si sa traiti in libertate.
Personalitatea dvs. sociabila este in ton cu zilele calde de vara si cu serile sale inmiresmate. Gasiti motivatii pentru orice gest si va plac cele mai bune lucruri din viata. ” Oamenii-vara” sunt foarte interesati de cum arata. Le plac glumele si au un dezvoltat simt al umorului.

TOAMNA

Oamenii carora le place toamna isi iubesc familia, caminul, sunt calzi si pasionali. Sunt ordonati, organizati si se pricep la facut planuri. Daca iubiti toamna, atunci sunteti adaptabil si capabil sa faceti fata cu succes tuturor problemelor. Aceasta este parerea celui de-al doilea autor dr. Linda Russek, cercetator psiholog, care a mai adaugat : “Sunteti introvertit, meditativ si chiar visator. Va place sa aveti timp pentru dvs., sa stati si sa va bucurati de viata”.

IARNA

Dr. Russek spune ca iubitorii iernii sunt curajosi, energici, nu le place sa stea in casa si adora provocarile. Sunteti o persoana voluntara care se tradeaza cand este coplesita de greutati. Dr. Kahn spune ca va place riscul si ca aveti reale calitati de conducator care stie sa apere drepturile acelora care nu pot vorbi in numele lor. Tineti la parerile dvs. si refuzati sa cedati cand stiti ca aveti dreptate.

 

Sursa: Revista ElySta
Categorii