Teste

Degetul mic arata totul despre tine! Acesta este cel mai tare test al momentului

 

 

 

 

Pare greu de crezut, dar se pare ca lungimea degetului mic de la mana poate arata multe despre personalitatea ta! Priveste atent imaginea, alege ceea ce te reprezinta si afla totul despre tine, in doar cateva secunde! Exista o teorie conform careia lungimea degetelor de la maini reflecta caracterul omului. Asa cum acestea sunt diferite la fiecare om in parte, la fel si oamenii sunt foarte diferiti intre ei.

Degetul mic de tip 1

– Daca degetul mic este la acelasi nivel cu prima linie a degetului inelar, atunci asta inseamna ca esti o persoana echilibrata. Ai un caracter pasnic si in mod instinctiv te feresti de haos. Esti echilibrat pe toate planurile vietii (emotional, intelectual, sexual etc) si iei mereu decizii calculate, fara sa te pripesti.

Degetul mic de tip 2

– Oamenii care au degetul mic mai scurt decat nivelul primei linii de la degetul inelar sunt firi emotionale, sentimentale si foarte sensibile la durerea provocata de cei in din jur. Un astfel de om este intotdeauna gata sa isi lase treburile balta pentru a veni cuiva in ajutor. Daca a permis cuiva sa ocupe loc in inima sa, atunci cu siguranta este pentru toata viata. Insa, daca este tradat sau tratat altfel decat se asteapta, asta ii provoaca o dezamagire totala.

Degetul mic de tip 3

– Daca degetul mic este mai sus de nivelul primei linii de la degetul inelar, atunci esti o persoana care mereu ofera extrem de mult. Acesti oameni ies mereu in evidenta datorita bunatatii si nu refuza niciodata sa faca o fapta buna. Sunt persoane care stiu mereu sa pastreze un secret. Unicul lucru pe care il asteapta de la altii este dreptatea si sinceritatea.

 

Toate bolile vin de la cap… Tristetea cauzeaza boli pulmonare, furia hepatice

Medicina chineza traditionista presupune ca fiecarui organ ii corespunde un anumit sentiment sau o emotie. Chinezii considera ca emotiile si sentimentele atat negative cat si pozitive raspund de majoritatea bolilor din organismul nostru.

Apa, aerul, pamantul, focul si metalul exista toate la noi in organism! Astfel, pentru a avea o sanatate buna e nevoie sa mentii in echilibru aceste 5 elemente. Vocea ragusita e cauzata de un deficit energetic la nivelul plamanilor.

Fata galbena – Deficit energetic la nivelul splinei. Ochii rosii – Probleme legate de ficat. Infertilitatea e legata de probleme renale. Sentimentele si emotiile sunt cauza principala a bolilor:
Bolile de plamani – tristete. Bolile de ficat – furie. Bolile de rinichi – frica. Bolile de stomac – anxietate, nervozitate.

Chinezii mai cred ca fiecarui organ ii apartine si cate o aroma. Astfel in dependenta de miros, afectezi sau tamadui anumite organe, care sunt strans legate de anumite arome. Spre exemplu: Plamanii – cer condimente iuti. Ficatul – condimente acre. Splina – condimente dulci. Rinicii – condimente sarate.

Fiecare organ are fluxul sau energetic, care se numeste din chineza „chi“ si este legata de circulatia sanguina. Chinezii cred ca sangele este sursa de energie a corpului, care influenteaza celelalte campuri energetice ale organismului. Rinichii sunt considerati cel mai important organ, izvorul energiei yin si yang. Sunt asociati cu sistemul scheletic, auzul si frica.

 

Sursa
Categorii