Teste

Iată ce ai fost într-o viață ANTERIOARĂ! Îți va spune chiar data de NAȘTERE!

 

 

 

 

Data naşterii poate dezvălui cine ai fost într-o viaţă anterioară.

Ezoteriştii susţin că anumite zile au o încărcatură spirituală uriaşă. Cu alte cuvinte, data naşterii dezvăluie cu ce zestre spirituală şi cu ce îndatoriri am venit pe această lume.

14 – 28 iulie,

Loading...

23- 27 septembrie,

3 – 17 octombrie:

ati fost un mare maestru spiritual (intelept). Ati captivat oamenii cu farmecul si inteligenta voastra si ati avut o mare influenta asupra tuturor. Ati fost mereu de partea celor slabi, un adevarat lider si invatator de oameni.

22 – 31 ianuarie,

8-22 septembrie:

ati fost un artist. Ati fost o persoana cu o fantezie foarte mare, posedand talentul de a distra oamenii. Ati fost mereu in centrul atentiei si ati avut o multime de admiratori.

29 iulie – 11 august,

30 octombrie – 7 noiembrie:

ati fost un aparator al justitiei. Puterea voastra a fost tactul si un comportament cu sange rece. In plus, ati fost un bun vorbitor si scriitor.

8 – 21 ianuarie,

1 – 11 februarie:

ati fost un haiduc. V-ati nascut intr-o familie saraca si v-ati dat seama ca lumea este impartita intre bogati si saraci. Motto-ul vostru din trecut a fost: “Ia de la bogati si da la saraci.”

1 – 10 martie,

27 noiembrie – 18 decembrie:

ati fost un conducator. Personalitate mandra si ambitioasa, ati avut o mare inteligenta in trecut. Ati reusit sa va ridicati pana la tronul regal, devenind conducator. Ati condus cu rigoare si disciplina, consemneaza horoscoponline.net.

12 – 29 februarie,

20 – 31 august:

ati fost favoritul regilor si conducatorilor. Ati obtinut totul fara violenta. Tot ceea ce ati obtinut, a fost cu tact si delicatete, si ati reusit sa captati atentia multora.

20 aprilie – 8 mai,

12 – 19 august:

ati fost un cuceritor nemilos. Megalomania si dorinta de a va impune vointa asupra altora au fost trasaturile cele mai caracteristice din viata voastra trecuta. Ati avut numerosi adversari. Ati fost fara mila fata de inamici.

9 – 27 mai,

29 iunie – 13 iulie:

ati fost un om educat. Ati stiut foarte bine ca faima este o sabie cu doua taisuri. Ati fost foarte exigenti cu voi insiva – nu v-ati permis greseli.

11 – 31 martie,

18 – 29 octombrie,

19-31 decembrie:

ati fost un mare orator. Ati fost un strateg foarte inteligent, cu mari abilitati oratorice. Slabiciunea voastra: inima romantica si amoroasa.

28 mai – 18 iunie,

28 septembrie – 2 octombrie:

ati fost aventurier. Sensul vietii trecute a fost acela de a descoperi locuri necunoscute. Ca si personalitati foarte curioase cu imaginatie mare, ati cautat sa va potoliti setea de aventura.

1 – 19 aprilie,

8 – 17 noiembrie:

ati fost un rebel. Ati cautat in mod constant sa descoperiti misticul. Ati avut o mare putere profetica si cu siguranta v-ati angajat in magie alba.

1 – 7 ianuarie,

19-28 iunie,

1 – 7 septembrie,

18-26 noiembrie:

ati fost un intelectual stralucit. Principalele voastre calitati au fost onestitatea si inteligenta.

Unii cercetători susțin că da, există dovezi ale reîncarnării. Conceptul de reîncarnare revine în toate culturile de-a lungul istoriei omenirii. Egiptenii, romanii, grecii, aztecii erau convinși de migrarea sufletului de la un trup la altul după moarte.

 

Sursa: Ea+El
Categorii