Teste

Alege una din cafele și află-ți viața. Despre tine se știe ABSOLUT totul!

 

 

 

 

Cu siguranță deja ai ales una din cafelele din imagine, iar acum te macină curiozitate în legătură cu ceea ce scrie despre tine la alegerea pe care ai făcut-o! Sigur ai ales fix cafeaua care are de spus cele mai multe lucuri despre viața ta.

Cafeaua 1 – Desi ai impresia ca zicala *Tot raul spre bine* este doar o zicala si atat, nu ca ai fi si adevarata, tinem sa te contrazicem, caci tot raul intamplat in trecut a avut scopul de a-tia aduce acum de un milion de ori mai mult bine, iar acesta consideram ca este un lucru minunat pentru tine. Viata ta se va imbunatati remarcabil atunci cand vei realiza ca e mai bine sa ramai fara nimeni langa tine decat sa alergi dupa oameni carora nu le pasa deloc de tine, ci doar pretind asta pentru a profita.

Uneori ai trecut destul de greu peste anumite probleme si alteori ai trecut cu brio doar pentru ca ti au sarit in ajutor niste persoane si toate acestea nu au avut scopul de a te face sa crezi ca nu poti, ci pentru a-ti arata puterea ta adevarata si persoanele care chiar o sa te ajute cand o sa ai nevoie. Ai impartasit sentimentele tale cu oameni carora nu le-au pasat deloc de tine, iar asta te-a durut foarte tare pentru ca tu credeai cu totul altceva si aveai asteptari foarte mari, dar degeaba.

Nu toată lumea reușește să facă ceea ce reușești să faci tu, dai dovadă de un adevărat lider înăscut cu un potențial foarte mare care în viitorul apropiat va avea mult de câștigat, îți vei culege roadele în liniște și te vei bucura de viața frumoasă pe care o vei avea. Pe plan sentimental stai chiar foarte bine, iar din acest punct de vedere nu ar trebui să-ți faci griji absolut deloc. Multe din visele tale se vor îndeplini.

Cafeaua 2 – Stim ca au fost cateva persoane la care tineai enorm de mult, dar au plecat cand au gasit un loc mai bun fara sa arunce macar o privire in spate, dar ele nu au plecat cu scopul de a te face pe tine sa suferi, ci cu scopul de a face loc in vieta ta persoanelor care chiar iti merita bunatatea si iubirea. Intotdeauna sa te mandresti cu tine indiferent prin cate greutati ai trecut, oricum daca cineva vrea sa-ti citeasca sufletul va ramane langa tine fara ca nici macar sa-i ceri asta.

Asa ca nu te mai stresa degeaba. Pe parcursul vietii ai intalnit tone de oameni ce se dadeau a-ti fi prieteni, dar intr-un final s-a dovedit contrariul si ai crezut ca au intrat in viata ta doar ca sa te distruga, dar adevarul este cu totul altul…au intrat in viata ta ca sa te raneasca, astfel o sa apreciezi si pretuiesti exact asa cum trebuie persoanele ce vor intra in viata ta.

Fiindcă dai de fiecare dată tot ceea ce este mai bun din tine vei reuși să ajungi acolo unde nu mulți reușesc să ajungă, viața ta va străluci foarte frumos din exterior. Vei fi un exemplu bun pentru mulți alții. Pe plan sentimental chiar stai foarte bine, iar banii își vor face apariția în viața ta foarte curând în număr cât mai mare.

Cafeaua 3 – Chiar daca multi oameni te-au demoralizat si descurajat totul o sa fie bine, caci foarte curand o sa vina ziua in care toti te vor admira si vor plati milioane sa fie in pielea ta si sa traiasca ce traiesti tu acum. Intamplarile mai putin placute cauzate de propriile greseli din viata ta au avut un scop extrem de bine definit si anume acela de a te perfectiona pe tine ca om, caci ai stiut sa iei fiecare greseala ca pe o lectie ce trebuie invatata si bineinteles ca acest lucru te-a ajutat sa nu mai repeti anumite greseli la nesfarsit.

Sufletul tau a fost destul de nelinistit pana acum, datorita persoanelor nepotrivite care au intrat in viata ta, dar el incepe usor, usor sa se linisteasca, fiindca stie ca in viata ta este o persoana datorita careia tu iti vei gasi linistea sufleteasca foarte curand, iar din acest motiv tu ii vei darui acelei persoane toata iubirea ta.

Ai avut parte de multe surprize pe parcursul vietii atat placute cat si neplacute, iar suprizele continua, tot ceea ce iti pot spune zodiacul antic despre acele surprize este ca vor fi mult mai placute decat iti poti imagina, restul te vom lasa pe tine sa descoperi.

Vei întâlni extrem de mulți oameni care vor trece prin viața ta, iar odată cu trecerea timpului vor deveni o poveste foarte frumoasă de viață de care îți vei aminti mereu. Cineva îți va oferi ajutorul și te va ajuta să urci pe o treaptă a vieții mult mai înaltă, viața ta va deveni cu adevărat una dintrecele mai frumoasă, iar multe câștiguri își vor face apariția în calea ta. Familia ta va fi foarte frumoasă și demnă de foarte mult respect. Multe din greșelile tale se vor îndrepta. Viitorul tău sună foarte bine și chiar vo vei duce bine.

 

Sursa: Ea+El
Categorii