Remedii naturiste

Petele de piele: cum să scapi de ele în câteva minute în mod natural

 

 

Te-ai săturat să fii lefter? Iată cum să atragi bunăstarea în viața ta

 

Petele pielii se pot forma din multe motive și sunt foarte geu de mascat pentru a nu se mai vedea. În lunile de vară, cea mai frecventă cauză este, fără îndoială, expunerea incorectă la soare, dar și abuzul de produse cosmetice și obiceiurile alimentare proaste pot provoca sau agrava petele de piele.

Mai jos vă sugerăm câteva remedii naturale simple pentru a scăpa de petele de pe piele. Toate sunt ingrediente pe care le găsești în supermarket sau în plafaruri și, pe lângă faptul că sunt cu adevărat eficiente, nu au efecte secundare.

Suc de fructe de pădure.

Puteți folosi afine, mure sau zmeură: aplicați sucul direct pe față și lăsați-l să acționeze 15 minute, apoi clătiți bine.

Suc de lămâie.

Diluează-l în apă și aplică-l direct pe față. Atenție: aplicați-l doar seara, înainte de culcare. Expunerea la soare după aplicarea remediului poate fi foarte dăunătoare și are efecte neplăcute.

Usturoiul.

 

Este bogat în uleiuri esențiale care ne ajută să ne facem pielea mai luminoasă și să eliminăm petele. Se zdrobesc câțiva căței de usturoi și se aplică direct pe față de două sau de trei ori pe zi.

Zinc și seleniu.

Apariția petelor pe piele poate fi un simptom al lipsei acestor două componente. Creșteți-vă aportul de ovăz, nuci, lapte, porumb, linte, pește și semințe.

 

 
Categorii