Remedii naturiste

Acest amestec de 3 ingrediente îmbunătățește vederea și, de asemenea, elimină grăsimile din ficat

 

 

Acest amestec de 3 ingrediente îmbunătățește vederea și, de asemenea, elimină grăsimile din ficat

 

Modul de viață de astăzi implică mult stres și expunerea organismului la toxinele din mediu. Deși știm să mâncăm și să ne mișcăm sănătos, de multe ori nu avem timp pentru aceste lucruri.

Un astfel de stil de viață va afecta treptat sănătatea noastră. Rezultatul este un număr tot mai mare de infarct, diabet, accident vascular cerebral, cancer și alte boli cronice.

Cum se reduce riscul de boli grave

Potrivit experților, există modalități prin care putem reduce semnificativ factorii de risc pentru multe boli. Acestea includ în principal nutriția, exercițiile fizice și renunțarea la obiceiurile proaste, cum ar fi fumatul sau consumul de alcool.

O altă opțiune din arsenalul tău este aceea de a-ți susține sănătatea consumând alimente care îți pot restabili sănătatea, chiar dacă ai neglijat-o mult timp.

Vom vorbi mai multe despre o rețetă în acest articol.

Rețetă pentru refacerea vederii și curățarea ficatului

Mai exact, este un amestec de trei sucuri proaspete, datorită cărora vă puteți îmbunătăți vederea, vă puteți curăța ficatul și vă puteți îmbunătăți starea generală de sănătate.

Celălalt „efect secundar” al acestuia va fi detoxifierea și curățarea ficatului de grăsimi și alte depozite toxice.

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe și, prin urmare, funcționarea optimă a unui număr de alte funcții corporale va depinde de starea acestuia.

Ingrediente:

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente pentru a face această băutură detoxifiantă:

  • 1 sfeclă roșie medie
  • 2 morcovi de marime medie
  • 4 portocale medii

 

Pregătirea

Pregătirea este foarte simplă. Mai întâi curățați și curățați sfecla și morcovii. Scoateți coaja din portocale.

Pune toate ingredientele în storcător și suge-le. Dacă nu aveți storcător, puteți folosi un blender și adăugați puțină apă.

Și asta e tot.

Bea un amestec din aceste trei sucuri pe stomacul gol o dată pe zi – cu jumătate de oră înainte de micul dejun, prânz sau cină.

Utilizare

Luați acest suc în fiecare zi timp de cel puțin 14 zile.

În cele din urmă, veți descoperi că viziunea dvs. s-a îmbunătățit semnificativ. În plus, te vei simți mai puțin epuizat, mintea îți va fi mai clară și memoria îți va fi mai bună.

Este posibil să vă simțiți mai bine în alte domenii. Va fi rezultatul direct al unui ficat curățat și al unei încărcături toxice mai mici.

Cum funcționează această rețetă

Sfecla roșie este extrem de bogată în antioxidanți care ajută la detoxifierea ficatului și a întregului corp.

Betaina îndepărtează toxinele din ficat. Fibrele de pectină ajută la eliminarea toxinelor care au fost îndepărtate din ficat și împiedică reabsorbția acestora.

 

 Sursa
Categorii