Ingrediente:
BLAT:
-4 galbenusuri ,
-200 gr zahar ,
-12 linguri de coca-cola ,
-un pachet praf de copt stins cu zeama de lamaie ,
-200 gr faina ,
-1 lingura cacao si 6 albusuri
CREMA:
-300 gr lapte ,
-4 linguri faina ,
-100 gr zahar ,
-250 gr unt ,
-100 gr nuca de cocos si 2 pachete de zahar vanilinat
GLAZURA:
-8 linguri zahar praf ,
-2 linguri cacao ,
-1 lingura ulei ,
-2-3 linguri apa fiarta
Mod de preparare:
BLAT: 4 galbenusuri se freaca cu 200 gr zahar, se pun 12 linguri de coca-cola, un pachet praf de copt stins cu zeama de lamaie, 200 gr faina, 1 lingura cacao si 6 albusuri. Se da la cuptor.
CREMA: 300 gr lapte amestecat cu 4 linguri faina se fierbe cu 100 gr zahar. Dupa ce s-a racit, se adauga 250 gr unt, 100 gr nuca de cocos si 2 pachete de zahar vanilinat. Blatul se taie in doua si se pune crema.
GLAZURA: 8 linguri zahar praf, 2 linguri cacao, 1 lingura ulei, 2-3 linguri apa fiarta se amesteca bine si se toarna imediat peste blat.
Poftă bună!