Vă prezentăm o rețetă minunată de budincă dietetică fără făină și zahăr, care este un mic dejun perfect pentru programele de fitness. Are o textură foarte fină din două straturi ce îi oferă un aspect specific și un gust rafinat. Începeți vara cu un desert sănătos, proaspăt și nemaipomenit de aromat, care o să vă ajute să treceți cu ușurință peste dietă și să aveți o siluetă suplă.
Ingrediente:
500 g | Brânză de vaci |
3 bucăți | Ouă |
50 g | Iaurt (2,5%) |
90 g | Praf de budincă cu gust de vanilie |
1 lingură | Cacao |
100 g | Căpșuni |
Mod de preparare:
- Mixați într-un robot de bucătărie brânza, ouăle, iaurtul și praful de budincă cu gust de vanilie.
- Turnați 1/3 din compoziția obținută într-un vas și amestecați-o cu cacao, până se omogenizează bine.
- Într-o tavă detașabilă (diametrul 20 cm) tapetată cu hârtie de copt și unsă cu unt, turnați câte o lingură din compoziția de vanilie, apoi una din compoziția de cacao. Astfel repetați procedura, până turnați toată budinca. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, timp de 10 minute, apoi micșorați temperatura până la 150°C și lăsați budinca să se gătească încă 20-30 de minute. Decorați suprafața cu praf de cacao și căpșune.
- Savurați cu plăcere!