Desert

Prăjitură Franţuzeasca

 

 

prajitura-frantuzeasca

 

 

Ingrediente:

Foi

300 gr făină,

150 gr zahăr,

150 gr margarină,

1 praf de copt,

2 linguri de cacao,

200 gr smântână.

Umplutura

6 albuşuri,

250 gr zahăr,

150 gr nucă cocos.

Crema

6 gălbenuşuri, o budincă de vanilie, 500 ml lapte se fierb până se îngroaşă.

După ce s-a răcit se amestecă cu 250 gr unt şi 250 gr zahăr.

Aranjare

– foaie maro;

– umplutură cocos;

– vişine şi stafide;

– foaie maro;
toate acestea se coc la cuptor 20-25 minute odată.

 

Deasupra se pune crema de vanilie şi se pudrează capucino sau cacao.

 

Pofta buna ! 

 

Sursa: Sites – Google




Categorii