Casa de vis

Proiecte de case pentru o familie mica – Case mici, dar incapatoare

 

 

 

 

Uneori nu avem nevoie de spatii uriase pentru a acoperi strictul necesar. O familie formata din trei sau patru membri nu are nevoie de o casa foarte mare pentru a se simti confortabil.

Va prezentam in acest articol proiecte de case practice cu dimensiuni incepand de la 74 metri patrati.

Dimensiunea primei case este de 74 mp. Casa este micuta, perfecta pentru o familie cu trei membri, avand o veranda mare, incapatoare si primitoare. Casa are 2 dormitoare, este construita pe un singur nivel si este practica. Haideti sa urmarim planul de mai jos si sa ne convingem impreuna!

case practice

 

Planul unei case de vis

Intrarea in casa se face prin living room, living mare si incapator care va face ca timpul petrecut acolo sa fie placut si relaxant. Casa are doua dormitoare, iar bucataria si baia au dimensiuni medii spre mari.

O casa superba, nu-i asa? Practica si utila!

Casa de 152 mp, practica si frumoasa

Urmatorul plan este facut pentru o casa mai mare. Trei dormitoare, doua bai, un singur nivel, adica tot ce ai nevoie pentru o casa confortabila si superba. Intrarea se face prin fata, iar veranda este frumoasa si incapatoare.

 

 

Acest plan pentru o casa practica iti ofera deschidere catre toate incaperile din locuinta. Veranda din fata casei iti deschide usa catre o incapere generoasa, incapere in care te poti bucura pe timp de iarna de caldura oferita de un semineu.

Trecerea din camera de zi in bucatarie se face printr-un hol mic si practic. In bucatarie exista spatiu suficient atat pentru a gati intr-un mediu comod, cat si pentru a lua masa in familie.

Exista si un spatiu acoperit pentru a adaposti doua masini, langa acest spatiu fiind situata o veranda acoperita pentru relaxare. Puteti instala acolo o masa in care sa va petreceti timpul liber sau un leagan.

Una dintre bai dispune de cabina de dus, iar cealalta dispune de o cada in care va puteti relaxa. Dormitoarele sunt perfecte atat pentru membrii familiei, cat si pentru musafiri.

 

sursa Ideipentrucasa.ro
Categorii