Povesti de viata

Rămăsese singură cu 3 copii, apoi l-a cunoscut pe președinte. O poveste de viata incredibila, de la actriţă de telenovele la soţie de presedinte

 

 

Rămăsese singură cu 3 copii, apoi l-a cunoscut pe președinte. O poveste de viata incredibila, de la actriţă de telenovele la soţie de presedinte

 

 

Angelica Rivera, cunoscuta actriţă de telenovele mexicane, este acum una dintre cele mai frumoase soţii de preşedinte din întreaga lume.

Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling.

Frumuseţea şi graţia ei au atras atenţia producătorilor şi, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela “Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele. Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela “La Duena” (“Stăpâna”).La Gaviota levanta el vuelo | Gente | EL PAÍS

Loading...

 

Au urmat multe roluri în telenovele de succes, ultima oară a fost văzută pe micile ecrane de la noi în telenovela difuzată de Acasă, “Tequila cu suflet de femeie”.

Dacă în lumea serialelor de televoziune, întregistra succes după succes, în viaţa personală lucrurile erau departe de a fi roze. În 2008 Angelica a terminat o relaţie de 18 ani (dintre care 4 de mariaj) cu producătorul Televisa, José Alberto Castro, rămânând să-şi crească singură cele trei fete.

În acelaşi an, în 2008, cursul vieţii avea să i se schimbe însă pentru totdeauna. Actriţa a acceptat să fie imaginea campaniei “300 compromisos cumplidos” (“300 de promisiuni împlinite”), organizată de Guvern, alături de guvernatorul Mexicului.

După terminarea campaniei, Angelica Rivera şi Enrique Peña Nieto au fost văzuţi din ce în ce mai des împreună, pentru ca la începutul anului 2010 tânărul guvernator al Mexicului să-i ofere inelul de logodnă în cadrul unei vizite la Vatican.

La Gaviota levanta el vuelo | Gente | EL PAÍS

Angélica Rivera de «Gaviota» a primera dama

Lo que no sabías de la boda de Angélica Rivera y Enrique Peña Nieto

Imagine similară

Imagini pentru Angelica Rivera

Angelica Rivera divorţează de fostul preşedinte al Mexicului. Pensie alimentară uriaşă - Stirileprotv.ro

Sursa: Din Inima Romaniei
Categorii