Credinta

Reincarnarea, un adevar tinut sub cheie de biserica. Lucruri pe care toți oamenii ar trebui să le cunoască

 

 

Reincarnarea,un adevar tinut sub cheie chiar de biserica.  Lucruri pe care toți oamenii ar trebui să le cunoască

 

 

Peste tot în lume există oameni care cred în reîncarnare, uneori este chiar parte a religiei în care cred.

Există și persoane care nu văd cu ochi buni această idee și o resping chiar înainte de a li se expune argumente cu privire la veridicitatea ei.

Cercetătorii sunt de părere că realitatea nu ar trebui să fie limitată, ci cercetată!

Loading...

De curând, am pus mâna pe rezultatele unei cercetări care ne ajută să vedem cu alți ochi acest subiect tabuu. Datorită unei lungi cercetări, în care s-au luat în calcul experiențe de dincolo de moarte, vise, experiențe transpersonale, hipnoză sau imagini din vieți anterioare, am putut lua în calcul 10 aspecte care ne vor pune pe gânduri!

Informațiile sunt valide și merită citite!

Iată despre ce este vorba:

Sufletul există

Sufletul nu este un mit sau o iluzie, fiecare om are un suflet imortal.

Sufletul este esența ta absolută, singurul răspuns la întrebarea: „cine sunt eu cu adevărat?”

În ceea ce privește corpul, sufletul reprezintă conștiința interioară. Este poate scânteia care face totul să funcționeze.

Sufletul evoluează

Toate sufletele au misiunea de a evolua, prin intermediul experiențelor. Prin evoluție, sufletul își schimbă spiritul, iar conștiința se află în alertă. Sufletul este arata Creatorului!

Sufletul selectează experiențele importante și încearcă să le retrăiască într-un alt trup

Poate că ne-am născut într-un trup de femeie, iar sufletul a evoluat doar în acest mod. A experimentat lucruri dedicate doar femeilor, fără să le cunoască și pe cele ale altui gen. După ce trupul nu mai există, sufletul va căuta să experimenteze și laturi masculine și astfel se va orienta spre un trup bărbătesc. La fel se întâmplă și în cazul ființelor. Abia când a ajuns la maturitate sufletul se transpune în trup omenesc.

În urma experiențelor umane, sufletul evoluează spiritual: decoperă adevărata iubire, adevăratele sale limitări și, de ce nu, ce bariere poate străbate.

În mod general, sufletul învață despre contraste, aceasta fiind lecția sa marcantă.

Fiecare viață pe acest pământ reprezintă o oportunitate de a învăța o anumită lecție, de aceea tind să cred că încarnarea reprezintă o realitate!

Fiecare viață este planificată în prealabil

Înainte de a ajunge pe lume, sub forma unui corp, sufletul va alege ce anume vrea să experiemnteze și ce lecții nu a învățat anterior.

Circumstanțele și sufletele cu care se va întâlni pe parcurs sunt alese cu meticulozitate, astfel încât lecția să fie învățată ca la carte.

Să spunem că un suflet vrea să își trăiască viața fără părinți și astfel va fi abandonat în copilărie, după care se va lupta cu greutățile vieții, pentru o ajunge la obținerea scopului inițial.
De multe ori, sufletul alege familia în care vrea să intre, cariera pe care o va avea și chiar înclinațiile artistice.

Alegerile sufletului contează mai mult decât „destinul” .

Există legea karmei

… însă nu funcționează așa cum marea majoritate a oamenilor cred.

Dacă sufletul A îl ucide pe B într-o viață anterioară, atunci în următoarea viață, sufletul B îl va ucide pe A. Acesta este efectul karmei.

În ceea ce privește sufletul, acesta nu are nevoie de justiție a Universului, sufletul vrea să învețe din experiențe, deci alege voit să interprindă anumite activități. Este ca și cum am fi legați cu o sfoară și nu am putea controla acțiunile ce se răsfrâng asupra noastră. Sufletul ne coordonează, așa că de multe ori chiar nu avem habar de ceea ce urmează.

Deci, în ceea ce privește Karma sufletului, acesta știe de la început ce va experimenta, căci doar și-a ales soarta voit. De aceea în unele situații parcă ne simțim pregătiți pentru ceea ce avem să trăim.

Reîncarnarea are un început și un final

Contrar anumitor păreri, pentru ca un suflet să ajungă la evoluția supremă, are nevoie de 100 de vieți trăite în corpuri vii. Deci, astfel ne dăm seama că aproape fiecare suflet trece prin mai multe era de Pământ. Aha, asta explică de ce uneori mă simt mai mult atras de o epocă din trecut, decât de cea în care trăiesc acum.

 

Sursa: Secretele
Categorii