Sfaturi utile

Remediu popular pentru durerile de picioare cu săpun de casă și sare de mare

 

 

Remediu popular pentru durerile de picioare cu săpun de casă și sare de mare

 

 

Remediu popular pentru durerile de picioare

Îmi doresc foarte mult să vă împărtășesc rețeta acestui remediu pentru picioare, preparate din mijloace accesibile.

Acum câțiva ani, nu puteam dormi noaptea din cauza durerilor de picioare. Ca urmare a nopților nedormite pe care le-am petrecut, am devenit iritabil tot timpul.   În sfârșit, am găsit un leac pentru mine.

Loading...

Turnați 2-3 litri de apă caldă într-un lighean sau găleată, dizolvați săpunul de casă, astfel încât să devină albă ca laptele. Adăugați o mână de bicarbonat de sodiu și sare de mare, amestecați până se dizolvă, adăugați cât de multă apă fierbinte puteți tolera, mai amestecați o dată, adăugați 10 picturi de iod.

Înmuiați-vă picioarele în această soluție până la glezne timp de 15 minute – nici un minut în plus, altfel va apărea efectul opus! În acest timp, soluția aspiră toată durerea din picioare.

Ștergeți-vă picioarele cu un prosop, ungeți-le cu cremă sau unguent (se poate folosi ulei de măsline), masați-vă picioarele, puneți-vă șosete de lână și mergeți la culcare.

Am folosit soluția de 3 ori, de fiecare dată încălzind-o la o temperatură tolerabilă și adăugând încă 10 picaturi de iod, ținându-mi picioarele timp de 15 minute. Apoi am pregătit o nouă soluție. Efectuați 10-12 proceduri (zilnic).

Oricine are probleme cu venele (varice și mboflebită), este important să știi că dacă trebuie să folosești acest remediu popular pentru durere, nu faceți soluția fierbinte, ci caldă.

 

 Sursă
Categorii