Remedii naturiste

Remediul natural din doua ingrediente care te scapa de kilograme intregi de toxine din colon!

 

 

 

 

Curele de curatare a colonului sunt un mod foarte eficient de a elimina toxinele acumulate in organism si de „resetare” a sistemului digestiv. Acest remediu simplu constituie si un mijloc rapid de detoxifiere a intestinelor.

Acest remediu lichid este foarte eficient, usor de preparat si are o actiune blanda. Nu este deloc vorba despre o cura de detoxifiere agresiva, ci despre un mod perfect inofensiv de a incuraja corpul sa elimine singur materiile reziduale fara punerea in pericol a echilibrului florei bacteriene benefice din sistemul digestiv.

Otetul de mere a devenit un produs popular atat in cercetarile medicale, cat si ca remediu naturist. Este ieftin si ofera multe proprietati benefice nu doar pentru intestine, ci pentru intregul organism. Acesta poate contribui inclusiv la reducerea neregularitatii si asperitatii intestinelor, precum si la scaderea glicemiei dupa mese si la coborarea tensiunii arteriale.

Loading...

Mierea are multe proprietati benefice care converg catre curatarea si detoxifierea rapida a colonului. Mierea reduce chiar si riscul de cancer de colon cu aproape 40%, asta datorita eugenolului, un compus fenolic care a demonstrat proprietati anti-tumorale.

Compusii activi ai mierii contribuie la anihilarea celulelor canceroase din organism, un motiv in plus pentru a introduce mierea ca ingredient in curele de curatare a colonului. Mierea este totodata si o buna sursa de probiotice, substante care contribuie la refacerea florei intestinale benefice. Mierea de albine contribuie la cresterea acestor niveluri de bacterii bune in aparatul digestiv.

 

MODUL DE PREPARARE AL REMEDIULUI

Remediul pentru curatarea colonului se prepara foarte usor. Cele doua ingrediente necesare sunt otetul de mere si putina miere . Agita bine sticla de otet de mere inainte de folosire.

Adauga urmatoarele la 250 ml de apa calduta:

– 2 linguri de otet de mere

– 2 linguri de miere

Amesteca bine preparatul pana la dizolvarea completa a mierii. Remediul poate fi consumat oricand, dar cel mai indicat moment al zilei este dimineata inainte de micul dejun. Remediul nu influenteaza cu nimic activitatile zilnice normale.

Nu trebuie sa-ti faci griji asupra efectului laxativ! Desi efectele se instaleaza rapid si ingredientele se absorb repede in intestine, folosirea remediului nu cauzeaza scaune diareice.

Tratamentul se face timp de 14 zile consecutive, o data la 3 luni.

 

PROPRIETATI BENEFICE

Efectele terapeutice ale acestei combinatii se datoreaza numarului mare de componente bioactive pe care acesta le contine, printre care si acid acetic, acid galic, catechine, ephicatechine, acid clorogenic, acid cafeic, acid p-cumaric si acid ferulic.

Asadar, compusii bioactivi ce se regasesc in aceasta combinatie au urmatoarele proprietati:

* Antioxidante

* De prevenire a diabetului

* Antimicrobiene

* De prevenire a tumorilor canceroase

* De combatere a obezitatii

* De coborare a tensiunii arteriale

* De reducere a colesterolului

 

Sursa: Secretele
Categorii