
Ingrediente:
- Slanină de porc – 700 de grame
- File de pui – 300 de grame
- Ceapă – 1 buc.
- Morcov mare – 1 buc.
- Usturoi – 5-7 căței
- Sare – 2-2,5 lingurițe
- Condimente – după gust
Mod de preparare:
Tăiați untura în fâșii de aproximativ 1 cm grosime. Puneți-o într-un bol. Adăugați fileul de pui tăiat în bucăți mici.
Tăiați ceapa și usturoiul cubulețe și adăugați-le în bolul cu restul ingredientelor. Adăugați morcovii rași.

Adăugați sare, piper, condimente pentru carne, oul, amestecați totul bine și lăsați timp de 20 de minute.
Luăm folie alimentară, o întindem și punem carnea marinată în ea. O împart în două porții.
Îl înfășurăm într-un cârnat.
Îl fixăm ferm și legăm marginile. La fel procedăm și cu cealaltă porție de carne.

Acum vom găti. Turnați apă într-o cratiță, puneți chiflele, acoperiți cu un capac, aduceți la fierbere și gătiți timp de 2-3 ore.

Scoateți pe o farfurie, lăsați să se răcească la temperatura camerei și dați la frigider timp de 8 ore.
Îndepărtați folia, tăiați în bucăți și serviți.
Delicios!
Pofta buna!













