Povesti de viata

Richard Gere, la aproape 70 de ani, tocmai a devenit tată pentru a doua oară!

 

 

Richard Gere, la aproape 70 de ani, tocmai a devenit tată pentru a doua oară!

 

Celebrul actor Richard Gere este la aproape 70 de ani tată pentru a doua oară. Potrivit presei spaniole, soția sa Alejandra Silva (35 de ani), femeie de afaceri și activistă, a dat naștere unui băiețel “acum căteva zile la New York”.

The reason why the Academy banned Richard Gere from the Oscars | Marca

Nu se cunosc nici data nașterii, nici numele copilului. De altfel, pe toată durata sarcinii, cuplul a dorit să fie discret.

Richard Gere, 70, expecting another child with 36-year-old wife - syracuse.com

Richard Gere și Alejandra s-au căsătorit anul trecut în aprilie, la Madrid, unde a organizat o ceremonie ținută în secret, urmată de o petrecere la New York, alături de familie și de cei mai apropiați prieteni.

“Sunt cel mai fericit bărbat din univers și de ce nu aș fi? Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, inteligentă, sensibilă, veselă, răbdătoare, care știe să ierte, este și o bună gospodină, face cele mai bune salate din lume”, a declarat entuziasmat jurnaliștilor adeptul învățăturilor lui Dalai Lama.

Gere și Alejandra au la rândul lor câte un copil. Actorul este tatăl adolescentului de 18 ani, Homer James Jigme Gere, rezultat din căsătoria cu Carey Lowell, în vreme ce proaspăta mămică are tot un băiețel de șase ani, Albert, al cărui tată este Govind Friedland.
Richard Gere, hundido por la muerte su padre
Richard Gere: Latest News, Pictures & Videos - HELLO!
Categorii