Credinta

Rostește în fiecare zi de miercuri o Rugăciunea de mare ajutor pentru liniște sufleteasca si împlinirea dorințelor și Maica Domnului te va ajuta

 

 

Rostește în fiecare zi de miercuri o Rugăciunea de mare ajutor pentru liniște sufleteasca si împlinirea dorințelor și Maica Domnului te va ajuta

 

 

Rugăciunea de miercuri către Maica Domnului – Sfinții părinți ne spun că este bine să ne rugăm atunci când simțim, când avem liniște în suflet și vrem să vorbim cu Dumnezeu.

Rugăciunea de mai jos, chiar dacă este una scurtă, este foarte puternică și de mare ajutor, iar dacă o citești 3 miercuri la rând, dorințele imposibile se pot împlini.

Rugăciunea este atât de puternică încât înainte de terminarea celor 3 săptămâni, se va primi lucrul cerut.

Loading...

Rugăciunea de miercuri către Maica Domnului – Mai jos poți citi și textul rugăciunii!

”Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți prin care trecem acum și ajută-ne să ne îndeplinim dorințele.

Acum și pururea și-n vecii vecilor,

Amin.”

 

Sursa
Categorii