Credinta

Rugăciune pentru înțelegere între soți! Ori de câte ori aveți certuri în familie, rostiți această rugăciune…

 

 

 

 

Părinte Cleopa susține: „scopul de bază al căsătoriei creștine este unirea prin iubire a celor doi soți în numele Domnului pentru nașterea de copii. Precum și, susținerea și ajutorul reciproc între soți, pentru ușurarea vieții, abținerea trupească și evitarea desfrâului în lume”.

Însă, în oricare familie sunt probleme și  momente de desperare. Nu vă mai înțelegeți. Aveți probleme la serviciu. Certurile nu mai încetează.

Ce e de făcut în această situație? Citiți rugăciunea soților! Are un efect incredibil!

 

Rugăciunea soților

„Doamne Isuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel care ne-a învățat să ne rugăm unul pentru altul, fiindcă doar astfel vom împlini legea Ta și vom da dovadă că suntem demni de mila Ta, păzește cu milă și apără pe soția mea/soțul meu de vrăjmașii văzuți și nevăzuți.

Dă-i Doamne sănătate și înțelepciune, pentru ca să-și poată îndeplini obligațiunile sale după voința și poruncile Tale.

Ferește-o/l de ispitele cu care nu ar fi în stare să lupte. Ajut-o/l să-și întărească credința și dragostea desăvârșită, ca împreună să putem face fapte bune și să rânduim împreună viața noastră, potrivit sfintelor Tale așezăminte și porunci, spre fericirea și binele de acum și cea de veci a ei/lui și a mea și a tuturor celor apropiați.

Că a Ta este stăpânirea și puterea în veci. Amin”.

 

Imagine similară

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii