Credinta

Rugăciunea care aduce banii în casă. Ce trebuie să spui în fiecare seară pentru bunăstarea casei

 

 

Rugăciunea care aduce banii în casă. Ce trebuie să spui în fiecare seară pentru bunăstare

 

 

 

Ai probleme financiare din ce in ce mai multe? Biserica ne indeamna sa ne indreptam catre Dumnezeu si sa rostim cate o rugaciune in orice situatie ne-am afla.

Exista chiar rugaciuni speciale pentru fiecare situație din viața noastră, iar oamenii care le rostesc, daca cred in ele chiar ajung sa se simta mai bine sau sa treaca peste anumite hopuri.

Dumnezeu este întotdeauna alături de noi şi ne ajută la necaz. El ne veghează şi ne ocroeşte fiecare pas dacă ştim cum să îi cerem ajutorul.

Una din problemele cu care se confruntă majoriatea societăţii noastre este prosperitatea şi bogăţia. Ei bine, dacă avem credinţă şi îi cerem Domnului ajutorul, El sigur îşi va folosi puterea pentru a ne merge nouă bine.
Tot ce trebuie să facem este să avem încredere, să îi iubim pe semenii noştri, să iertăm şi nu în ultimul rând, să ne rugăm în fiecare zi.

Spune această rugăciune în fiecare seară şi vei observa că în casa ta va intra mai multă prosperitate şi bogăţie pe zi ce trece:

„Doamne Dumnezeule, iți sunt recunoscător pentru prosperitate! Iţi sunt recunoscător pentru bogaţie! Încrederea mea în Tine, Dumnezeu, este absolută! Sunt copleşit de banii si darurile Tale! Iţi multumesc din inimă pentru tot.
Amin.”

 

Sursa: Ortodoxia.me
Categorii