Credinta

Rugăciunea celor 9 Sâmbete pentru limpezirea minții și iertarea păcatelor!

 

 

 

 

Orice probleme ați avea, veți avea rezultate uimitoare rostind duminică următoare rugăciune. Începeți de acum și nu uitați să împărțiți rugăciunea la 9 persoane, în fiecare sâmbătă.

Se citește la aceeași oră

Rugăciunea se citește timp de 9 sâmbete, la aceeași oră și se aprind 9 lumânări din ceară. Ritualul se face sâmbătă dimineața, după trezire sau seara înainte de culcare.

Iată și textul rugăciunii… Se poate rosti cu glas tare sau în gând!

„Doamne, auzi rugăciunea mea! Ascultă cererea mea, întru credincioșia Ta. Auzi-mă, întru dreptatea Ta. Să nu intri la judecată cu robul Tău. Că nimeni din cei vii nu-i drept înaintea Ta. Vrăjmașul prigonește sufletul meu și viața mea o călca în picioare.

Loading...

Făcutu-m-a să locuiesc în întuneric ca morții cei din veacuri. Mâhnit e duhul în mine. Și inima și mintea mea sunt încremenite înlăuntrul meu. Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mâinilor Tale m-am gândit. Tins-am către Tine mâinile mele, sufletul meu ca un pământ însetoșat. Degrab auzi-mă, Doamne, că a slăbit duhul meu. Nu-ți întoarce fața Ta de la mine, că să nu mă asemăn celor ce se pogoară în mormânt. Fă să aud dimineața mila Ta, că la Tine mi-i nădejdea.

Arată-mi calea pe care voi merge, că la Tine am ridicat sufletul meu. Scăpa-mă de vrăjmașii mei, că la Tine alerg, Doamne. Învață-mă să fac voia Ta, că Tu ești Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă povățuiască la pământul dreptății. Pentru numele Tău, Doamne, dăruiește-mi viața. Întru dreptatea Ta scoate din necaz sufletul și mintea mea. Fă bunătate de stârpește pe vrăjmașii mei și pierde pe toți cei ce necăjesc sufletul meu, că eu sunt robul Tău.

Amin.”

 

Sursa: Secretele
Categorii