Credinta

Rugăciunea de Duminică îți aduce o săptămână cu spor la bani, noroc și BELȘUG în casa si inafara ei

 

Rugăciunea zilei de Duminică

 

 

Duminica este cea mai importanta zi din saptamana, iar rugaciunea spusa in aceasta zi te ajuta si te insoteste in toate zilele care urmeaza.

Rugaciunea de duminica:

“De vreme ce ziua Duminicii imi aduce aminte de Atotputernicia Ta, Stapane, cu care ai zidit lumea si ai rascumparat pe om, pentru aceasta iubitorule de oameni, Doamne, ma inchin Tie si-Ti multumesc foarte pentru darurile cele mari, ce ai facut la toate zidirile Tale.

Cu adevarat se bucura si se veseleste inima mea cand stau si cuget ca numai Tu singur esti Dumnezeu, Sfant, Intelept, Milostiv, Purtator de grija, Bun, Puternic, Necuprins, si in scurte cuvinte, vreo bunatate si vreo marire nu-Ti lipseste. Ma bucur ca Tu esti un Dumnezeu in trei Fete: Tatal, Fiul si Duhul Sfant.

Sa se tulbure, Domnul meu, toti cei ce se inchina altor dumnezei: ca nu este alt Dumnezeu afara de Tine. Pentru aceasta fa sa sporeasca crestinii la orice marire si bunatate, de vreme ce ei numai pe Tine Te cunosc Dumnezeu adevarat si Te marturisesc si Ti se inchina si-Ti slujesc pururea cu toata inima si cu toata puterea.

O, Parinte Sfinte, miluieste-ma! O, binecuvantate Fiule al lui Dumnezeu, mantuieste-ne de iad! O, Duhule Sfinte, da-ne noua darul Tau si acoperamantul Tau!

Ajută-ne să nu luăm niciodată de bun acest dar uriaș de dragoste pe care l-ai oferit în numele nostru. Ajută-ne să ne reamintim costul tuturor. Iartă-ne că suntem prea ocupați sau distrași de alte lucruri. Că nu recunoaștem pe deplin ceea ce ai dat atât de liber și tot ceea ce Iisus a făcut pentru noi. Ajută-ne să încetăm să ne străduim și să ne amintim din nou că numai Tu ești Dumnezeu. Alegem să ne apropiem de tine astăzi și să te păstrăm pe primul loc în inimile și viețile noastre. Fie ca noi să mergem în înțelepciunea și scopurile tale. Să fim puternici și fideli ție.

Ne rugăm pentru protecția voastră asupra vieților noastre. A familiilor noastre și a altor credincioși. Îți cerem mâna să ne acopere și să ne țină la distanță de intenția rea ​​a inamicului. Că vei fi o barieră asupra noastră și că ne vom găsi refugiu în tine. Ne rugăm să ne oferi discernământ și perspectivă dincolo de anii noștri. Pentru a-ți înțelege voia, a-ți auzi vocea și a-ți cunoaște căile.

Luminează-ți lumina în noi, prin noi și peste noi. Fie ca noi să facem o diferență în această lume pentru gloria ta. Astfel încât scopurile tale să rămână în picioare. Pune-te mult înaintea noastră. Fie ca toate planurile tale să reușească. Fie ca noi să reflectăm pacea și speranța voastră într-o lume care are nevoie atât de disperată de prezența și vindecarea voastră.

Te lăudăm și te binecuvântăm, Doamne. Vă mulțumim că domniți suprem și suntem mai mult decât biruitori prin darul lui Hristos!

În Numele Domnului,

Amin.

 

Sursă
Categorii