Credinta

Rugăciunea de grabnic ajutor a celor 9 Marți… Se citește 9 marți la rând, având o lumânare aprinsă, alături!

 

 

 

Rugăciunea celor 9 Marți, dacă este citită cu sufletul curat, este de mare ajutor în orice situație grea. Are o putere deosebită și îndeplinește dorințele celor ce o rostesc.

Nu durează mai mult de două minute ca să o citești iar efectul nu se va lăsa așteptat. Se citește 9 marți la rând, având o lumânare aprinsă, alături!

Rugăciunea celor 9 Marți – Iată mai jos textul…

”Doamne Dumnezeule, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.
Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.
În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima, te implor, ajută-mă să te păstrez mereu în gând și suflet astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile mele, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se rostește dorința).
Te implor, Tată Ceresc cel ce ajuți pe cei aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt orice rău care șade acum la picioarele tale.
Amin!”
Imagini pentru Rugăciunea de grabnic ajutor a celor 9 Marți…
Sursa: Secretele
Categorii