Credinta

Rugăciunea de Joi catre Maica Domnului pentru iertarea păcatelor și vindecarea bolilor, vă scapă de dușmani și aduce liniște și spor în casă!

 

 

Citește Rugăciunea de Joi a Maicii Domnului pentru iertarea păcatelor și vindecarea bolilor

 

Rugăciunea de Joi a Maicii Domnului – În aceste zile, în care trebuie să stăm în casele noastre, pentru a fi feriți de această boală care a acaparat toată planeta, nu ne-a mai rămas decât să ne rugăm la Bunul Dumnezeu să ne ajute să scăpăm cu bine de această încercare grea.

Rugăciunea de Joi catre Maica Domnului pentru iertarea păcatelor și vindecarea bolilor, vă scapă de dușmani și aduce liniște și spor în casă!

Rugăciunea de Joi a Maicii Domnului – Iată mai jos Rugăciunea Maicii Domnului care se citește joia și care este de mare ajutor pentru vindecare și iertare păcate!

”„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale,

Amin.”

 

Sursa
Categorii