Credinta

Rugăciunea de miercuri are putere imensă! Iată care este cea mai puternică rugăciune de miercuri pentru ajutor și spor în toate!

 

 

Rugăciunea de miercuri are putere imensă! Iată care este cea mai puternică rugăciune de miercuri pentru ajutor și spor în toate!

 

 

Rugăciunea de miercuri. Rugăciunile au un rol important în viața oamenilor, ele mijlocind între muritori și divinitate. Rugăciunea înseamnă dragoste, smerenie și curățire sufletească, de aceea cei împovărați de nevoi simt nevoia să rostească o rugăciune în care să-și pună toată ființa, tot sufletul și nădejdea, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Pentru fiecare zi din săptămână, înalții ierarhi și duhovnicii bisericii creștine au lăsat câte o rugăciune cu mare putere de izbăvire și împlinire a dorinței curate a celui ce o rostește.

Rugăciunea de miercuri este pentru iertarea păcatelor În miezul săptămânii suntem deja obosiți de toate câte am avut și mai avem de făcut încă până la mult așteptata odihnă de sâmbătă și duminică.

Ca să rezistăm ispitei de a bombăni înmulțindu-ne păcatele, avem nevoie de această rugăciune, pe care să o spunem dimineaţa, înainte de a pleca:

Printre cele mai puternice rugăciuni de miercuri se află și cele lăsate românilor credincioși de mitropolitul Antim Ivireanul, cea dintâi înălțată către Domnul nostru Iisus Hristos, iar cea de a doua către Maica Domnului.

Iată care sunt cele mai puternice rugăciuni de miercuri pe care le poți rosti pentru iertarea păcatelor și pacea sufletească:

Rugăciunea de miercuri

Rugăciunea de miercuri îi ajută pe cei care țin post. Iată care este cea mai puternică rugăciune de miercuri pentru ajutor și spor în toate!

”Doamne Atotputernice şi Atotîndurate, îmi aduc aminte că Te-ai născut Om din Sfânta Fecioară în peşteră şi ai fost vândut cu treizeci de arginţi de ucenicul cel viclean, ca să ne răscumperi pe noi, păcătoşii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, îndură-Te de mine, păcătosul!

Primeşte, Doamne, această mică rugăciune a mea şi umilită a mea voinţă, că mă întristez pentru că Te-am întristat şi mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr. La Tine, Preabunule Mântuitor, am toată nădejdea şi cred că Tu, Care din iubire de oameni ai primit să fii vândut pentru noi, Te vei îndura şi de mine acum, ca să mă mântuieşti de chinurile cele de veci şi să mă învredniceşti Împărăţiei Tale. Nu Te depărta de la mine, Doamne, şi ajută-mi ca în toate să fac voia Ta şi să nu Te mai răstignesc în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioşi în timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea păcătoasă să-Ţi spăl picioarele, cu lacrimile ochilor mei, ca să mă învrednicesc a auzi şi eu din Gura Ta cea dulce: Iertate să-ţi fie păcatele. Amin.”

 

 Sursă
Categorii