Credinta

Rugăciunea soților rezolvă mereu problemele din familie

 

 

 

 

Potrivit sfântului părinte Cleopa, „scopul principal al nunții creștine, după porunca lui Dumnezeu și după învățătura Bisericii Ortodoxe, este unirea prin iubire a celor doi soți în numele Domnului pentru nașterea de copii, spre înmulțirea neamului omenesc. Apoi, ajutorarea soților intre ei, pentru ușurarea vieții, înfrânarea trupească și evitarea desfrâului și a imoralității în lume”.

Dar în fiecare familie există probleme și multe momente de deznădejde.

Ce faceți în această situație? Citiți rugăciunea soților! Face adevărate minuni!

Loading...

De mare ajutor și în probleme de serviciu

Soțul sau soția s-a schimbat brusc și nu înțelegeți de ce? Există probleme la serviciu? Acasă, certurile parcă nu se mai termină? Nu mai stați pe gânduri și citiți cât mai repede posibil rugăciunea soților, o rugăciune simplă dar cu un efect incredibil!

„Doamne Isuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ne-ai învățat ca totdeauna să ne rugăm unul pentru altul, pentru că numai așa vom împlini legea Ta și ne vom arăta vrednici de mila Ta, caută cu îndurare și păzește de vrăjmașii văzuți și nevăzuți pe soțul meu (soția mea), pe care Tu mi l-ai dăruit (mi-ai dăruit-o) a petrece împreună până la moarte. Dăruiește-i Doamne sănătate și deplină înțelepciune, pentru ca să-și poată îndeplini datoriile sale după voia și poruncile Tale. Ferește-l (o) de ispitele pe care nu ar fi în stare să le poarte. Întărește-l(o) în dreapta credință și în dragoste desăvârșită, ca să putem lucra împreună faptele cele bune și să rânduim împreună viața noastră, potrivit sfintelor Tale așezăminte și porunci, spre binele și fericirea de acum și cea de veci a lui (ei) și a mea și a tuturor celor de aproape ai noștri. Că a Ta este stăpânirea și puterea în veci. Amin”.

 

Sursa: Secretele.com
Categorii