
Ingrediente:
Ou de găină – 1 bucată
Zahăr granulat – 50 de grame
Zahăr vanilat – 8 grame
Iaurt simplu (fără aromă) – 100 de grame
Ulei de floarea soarelui – 40 mililitri
Făină de grâu – 150 de grame
Praf de copt – 4 grame
Piersică (sau orice alt fruct) – 1 bucată
Mod de preparare:
Turnați ouăle într-un bol, adăugați zahărul, zahărul vanilat și amestecați cu un tel.

Se toarnă iaurtul simplu, uleiul și se amestecă.

Se toarnă praful de copt, făina și se amestecă cu un tel.

Tăiați piersicul în felii subțiri.

Întindem aluatul în forme de 9 centimetri și punem deasupra felii de piersică.
Dacă doriți, puteți presăra cu fulgi de migdale.
Îl trimitem la cuptorul preîncălzit la o sută optzeci de grade timp de treizeci de minute.

Ungeți prăjiturile finite cu miere deasupra și serviți-le!
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/smachni-tistechka-iz-prostyh-produktiv-hostyam-podobayutsya/













