Remedii naturiste

S-a vindecat de durerile insuportabile de spate în 2 luni, doar renunțând la consumul de GLUTEN!

 

 

   
Georgian este numele meu ,am 36 ani , si am sa va povestesc ce probleme de sanatate mi-a provocat GLUTENUL, 11 ani , pana cand am descoperit ca-mi face rau organismului!In anul 2005, prin vara, a inceput sa ma doara spatele, apoi pe parcurs a inceput sa mi se lase pe picior. Speriat fiind, am plecat sa ma vada un medic la Bucuresti , mai exact Policlinica Militara. Dansul fiind de meserie ortoped , m-a asezat pe masa si a inceput sa ma indoaie pe acolo, tot apasa pe zona respectiva….. in fine , mi-a dat niste antiinflamatoare , calmante , etc.Dupa o perioada m-au luat iar durerile. De data aceasta am fost la un reumatolog in Braila (orasul natal). Doctorul reumatolog mi-a dat sa fac niste analize de sange mai amanuntite la Cantacuzino la Bucuresti.
Evident ca le-am facut , i le-am adus , mi le-a analizat , si apoi mi-a dat o reteta pe care nici nu o mai tin minte – la fel, durerile au revenit in cateva saptamani. Dupa ceva timp am fost la alt doctor care mi-a recomandat fizioterapia. Am facut 2 saptamani fizioterapie, m-am simtit bine o luna , apoi iar au revenit durerile – durerile de spate care se lasau pe picior.Acest doctor mi-a propus sa-mi faca infiltratii in coloana. Din start am refuzat, nemaivenind la dansa , argumentand ca ma voi gandi. Mentionez ca fara sa fac efort ma durea, nu puteam sa ma fortez in mers , nu puteam sa alerg , nu trebuia sa ma bruschez , pentru ca imediat parca cineva imi infigea un cutit in sira spinarii.

Nu-mi doream sa ma operez. Numai gandul ca doctorii vor umbla la coloana, unde sunt terminatiile nervoase, ma ingrozea. Deci din start am refuzat operatia, si bine am facut, iar daca ma urmariti pana la final veti afla si de ce!

Ani de zile in creierul meu a fost un stres continuu. Nu dormeam de dureri. Dimineata eram obosit , serviciul ma solicita, unii colegi ma intelegeau, altii nu. In geanta mea gaseai tot ce gasesti la un pensionar in sertare,antiinflamatoare supozitoare, antiinflamatoare pastile.
Cand vedeau colegii ce scoteam din geanta, unii se amuzau , altii se uitau sceptici..

Intr-un final mi-am facut radiologie. Nu poti trage concluzii concrete din lucrul asta, drept urmare am facut pana la urma un RMN.

Rezultat: modificari discartrozice.

A urmat un concediu medical , au urmat injectii, si durerile tot nu dispareau. Singurul care ma linistea era supozitorul. Dupa ce am terminat concediul , deci repaus total la pat , aveam in continuare aceleasi dureri.

Pe parcurs mi-am schimbat medicul de familie. Au trecut anii, si durerile au avansat. Unde credeti..? Junghiuri intercostale, in toiul noptii ma trezeam si plangeam de durere , nu imi gaseam o pozitie sa stau in pat. Imi ziceam in gand, Doamne asa o sa ma chinui toata viata!?!?

Evitam sa ma destainui iubitei, de frica sa nu renunte la mine, imi treceau tot felul de ganduri negre prin cap, eram stresat , iar mama , tata si sora mea , ma intrebau deseori daca ma supara ceva. Medicul de familie la fel, m-a consultat , tensiunea o aveam buna, nu aveam nimic la plamani , mi-a dat la fel, antiinflamatoare.

Mentionez ca in armata se fac analizele de la A la Z in fiecare an. Toate imi ieseau perfect!

Aici era paradoxul! Ies bune si eu in continuare aveam dureri fara sa ridic greutati , fara sa alerg , fara sa ma bruschez , etc.

De atunci am luat internetul la maruntis, forumuri , discutii, asteptari de la medici. Niciunul nu mi-a dat de cap.

Rezultatul a fost GLUTENUL , principalul, si inca 3-4 cele mai periculoase cu care ne hranim zilnic, fara sa stim ca ne provoaca inflamatii in corp. La un moment dat imi zvacneau tamplele, junghiuri intercostale cum v-am zis , plus dureri de spate in zona lombara.

Acum, dupa doua luni, sunt socat pur si simplu. Sunt socat, pentru ca am revenit la o stare de sanatate normala. La o viata normala!! Nu-mi vine sa cred ca dorm dezvelit , ca umblu in pielea goala dupa ce fac un dus, ca nu mai ma imbrobodesc ca un om batran.

Sanatate multa va doresc!!

 

Sursa: Secretele.com
Categorii