Povesti de viata

S-au iubit in “Clona”, dar si in viata reala. Relatia lor a durat doar cinci ani, dar din iubirea lor scurta s-a nascut un baiat care seamana leit cu tata. Uite ce baiat frumos au

 

 

S-au iubit in “Clona”, dar si in viata reala. Relatia lor a durat doar cinci ani, dar din iubirea lor scurta s-a nascut un baiat care seamana leit cu tata. Uite ce baiat frumos au

 

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate actriţe de seriale din Brazilia, dar în memoria publicului de la noi a rămas cu interpretarea rolului “Jade” din “Clona”. Chiar dacă timpul a trecut, actriţa arată incredibil.

Personajul Jade, o tânăra musulmancă crescută în Occident care este obligată să se supuna regulilor stricte ale Islamului după moartea mamei ei, a fascinat milioane de telespectatori.

Pentru telenovela “Clona” (2001-2002), care a înregistrat un succes uriaş în întreaga lume, Giovanna a depus mari eforturi pentru interpretarea autentică a tinerei Jade, practicând dansul din buric şase ore pe zi timp de două luni, întrucât trebuia să facă o serie de coregrafii şi să creeze impresia că este un talent natural acela de a-şi undui corpul asemenea femeilor musulmane.

Após 12 anos, Murilo Benício e Giovanna Antonelli voltarão a fazer ...

Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au un copil împreună

Atunci când a început să filmeze la ”Clona”, Giovanna era căsătorită cu un bărbat pe care îl cunoștea încă din liceu. Ea a divorțat în 2001, iar în 2002 a început o relație cu Murilo Benicio, partenerul ei din ”Clona”, cel care a interpretat personajele Lucas și Leo.

În decebrie 2004, Giovanna a avut un accident de mașină pentru care a dat vina pe paparazzi care o urmăreau pretutindeni.

Ţi-o aminteşti pe Mel din Clona? Uite cum arată acum

Din fericire, accidentul nu a fost grav, iar la ieșirea din spital, actrița și iubitul ei, Murilo, au ținut o conferință de presă în care au recunoscut că așteptau un copil împreună. Pe 24 mai 2005, Giovanna a născut primul ei copil, un băiat pe nume Pietro. Din nefericire, relația cu Murilo Benicio nu a rezistat, cei doi despărțindu-se în 2007.

În prezent, actriţa are o relație cu regizorul Leonardo Nogueira, căruia i-a dăruit două fetițe gemene.

Giovanna Antonelli și-a revăzut în sfârșit fiul. Băiatul locuiește ...

Giovanna Antonelli arată uluitor la 47 de ani

Ceea ce uimeşte la actriţa braziliancă în vârstă de 47 de ani, pe lângă frumuseţea ei păstrată intactă, este forma fizică excelentă în care se prezintă şi energia de care dă dovadă, ştiind să împletească perfect viaţa de familie cu cea profesională.

Eu não sou coach, sou apaixonada pelo que faço', afirma Giovanna Antonelli

 

Casada com Leonardo Nogueira, Giovanna Antonelli é mãe das gêmeas ...

Giovanna Antonelli, filmată în timp ce dansa pe plajă ca o adolescentă.  Imaginile au făcut furori

Giovanna Antonelli - Biografia, fotos e últimas notícias · Notícias da TV

După “Clona”, Giovanna a jucat în mai multe filme şi în serii TV, dar s-a lansat şi în afaceri.

“Am o clinică specializată în epilare cu laser, în viitorul apropiat vreau să deschid împreună cu actorul Reynaldo Gianecchini şi alţi doi parteneri de afaceri un restaurant cu mâncare organică, am propria mea linie de oje, bijuterii şi ochelari de soare. Am fler de comerciant, dar niciodată nu aş vinde ceva ce nu foloseşte la nimic”.

În ciuda faptului că platourile de filmare o solicită nespus de mult în ultimul timp, Giovanna nu își neglijează rolul de mămică și cel de soție. “În fiecare zi cu durere în suflet îmi las copii acasă și plec la serviciu. Mă doare să mă despart de ei, dar simt și nevoia să muncesc”, susține Giovanna.

Giovana Antonelli comemora o aniversário das filhas Sofia e ...

Imagini pentru giovanna antonelli e filho

Actrița Giovanna Antonelli și-a pus în plan să-și mărească familia ...

Sursa 
Categorii