Salate

Salata cu carne de pui. O reteta delicioasa pentru orice anotimp

 

 

 

 

Ingrediente:

300 g carne de pui

1 cartof fiert

3 oua taiate cubulete

Loading...

300 gr ciuperci

1 ceapa

150 gr prune uscate

200 gr mazare verde la conserva

200 gr porumb la conserva

maioneza dupa gust

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea de pui pana cand se inmoaie (aproximativ 15-20 de minute in apa cu sare), dupa care se lasa la racit si se taie in cuburi mici. Se fierb ciupercile in apa sarata timp de 15 minute, dupa care, la fel, se lasa la racit si se taie cubulete, dar putin mai mari decat cele de carne.

Caleste usor ceapa tocata marunt, apoi pune in tigaie si ciupercile.

Spala prunele in mai multe ape. Amesteca ingredientele intr-un bol mai mare (cu exceptia maionezei).

Pune compozitia intr-un platou, da-i o forma frumoasa, apoi intinde maioneza peste ea, cat mai uniform.

Pentru decor foloseste cateva frunzulite de patrunjel, bucatele de masline verzi si negre si ardei kapia rosu.

 

Pofta buna!

 

Imagine similară

 

 

 Sursa




Categorii