Salate Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou Sarbatoarea Pastelui

Salată festivă “Brățară de smarald” – se prepară foarte simplu si arată de milioane!

 

 

 

 

Salata “Brățară de smarald” este o gustare festivă absolut delicioasă, cu un aspect deosebit și gust extraordinar. Se prepară foarte simplu, dar arată uimitor. Salata îmbină perfect toate ingredientele, creând o adevărată operă de artă. Această salată originală nu trebuie să lipsească de pe masa de Revelion. Savurați-o cu plăcere!

 

Ingrediente:

-500 g de carne de pui

-3 castraveți

-1 cutie de măsline

-300 g de cașcaval afumat

-3 kiwi

-200 g de nuci

-maioneză

 

Mod de preparare:

1. Tăiați carnea de pui cuburi și prăjiți-o până se va rumeni.

2. Puneți un pahar pe un platou și așezați în jur carnea de pui, ungeți cu maioneză.

2. Puneți următorul strat castraveții tăiați, apoi măslinele.

3. Al patrulea strat: cașcavalul dat prin răzătoare. Ungeți toate straturile cu maioneză.

4. Îndepărtați paharul și decorați salata cu nuci și kiwi.

 

Poftă bună!

 

Sursa: Bucatarul




Categorii