Salate Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou Sarbatoarea Pastelui

Salata “Trandafiri din sfeclă roșie” – o rețetă spectaculoasă, care merită toată atenția!

 

 

 

 

Salata” Sfeclă sub blană” este o salată extraordinară, care va adăuga culoare pe masa de sărbătoare. Această salată delicioasă combină armonios carnea de pui cu sfeclă, se prepară cu viteza luminii, iar modul de servire este unul original, care nu va lăsa pe nimeni indiferent. Salata se prepară din cele mai simple ingrediente, dar este o gustare de efect, demnă de toată admirația!

Ingrediente:

– 4 sfecle fierte

– 3 morcovi fierți

– 150 g de prune uscate

– 200 g de cașcaval tare

– 500 g de file de pui fiert

– 4 căței de usturoi

– 85 g de nuci

– 250 g de maioneză

– verdeață

 

Mod de preparare:

1. Radeți sfeclele și amestecați-le cu maioneză. Adăugați în amestec usturoiul pisat.

2. Radeți morcovii și amestecați-i cu cașcaval ras.

3. Mărunțiți fileul de pui și amestecați-l cu maioneză și nuci.

5. Mărunțiți prunele uscate.

6. Așezați salata în straturi.

7. 1 strat – jumătate din masa de sfeclă.

8. 2 strat – carnea de pui și nucile.

9. 3 strat – cașcavalul cu morcov.

10. 4 strat – prunele uscate și maioneza.

11. 5 strat – masa de sfeclă rămasă.

12. Decorați salata cu verdeață, cașcaval ras și flori (trandafiri) din sfeclă.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Bucatarul




Categorii