Remedii naturiste

Scapa de alunite aplicand acest amestec natural

 

 

 

 

Alunitele apar de cele mai multe ori datorita acumularii anormale de melanina in anumite zone ale corpului dar si datorita cresterii nivelului de hormoni in corp. Alte cauze ale aparitiei alunitelor ar fi predispozitia genetica, expunerea prelungita la soare si inaintarea in varsta.

Desi in cele mai multe cazuri aceste alunite nu sunt considerate periculoase ele pot devenii canceroase in anumite conditii. Numarul de alunite pe care o persoana poate sa le aiba pe corp este de 10-40.

Acestea tind sa apara cel mai mult dupa trecerea varstei de 20 de ani iar cele care devin canceroase isi modifica forma si culoarea odata cu trecerea timpului.

Exista mai multe tipuri de alunite, dupa cum urmeaza:

– nevi atipici sau displasticI;

– alunite congenitale;

– nei cu halo (nevus halo);

– alunite dobandite (aparute in urma fluctuatiilor hormonale);

– keratoza seboreica (cu o incidenta mai mare in randul persoanelor in varsta);

– granulom piogenic (formate de obicei dupa anumite leziuni).

– papiloame cutanate

Dintre toate tipurile de alunite anumerate mai sus, nevi displatici si nevi congenitali sunt asociati unui risc marit de cancer de piele.

Cel mai bun remediu natural pentru a scapa de alunite este combinarea bicarbonatului de sodiu cu uleiul de ricin.

Pentru a prepara acest remediu ai nevoie de o lingurita de bicarbonat de sodiu peste care adauga cateva picaturi de ulei de ricin pana reusesti sa formezi o pasta pe care o poti modela intre degete.

Aceasta pasta se aplica pe alunita dupa care se acopera intreaga zona cu un bandaj si se lasa sa actioneze peste noapte. Dimineata se clateste zona cu apa calduta. Aceasta procedura se repeta in fiecare seara. Atentie nu folositi pasta ramasa de pe o zi pe alta. Intotdeauna amestecati ingredientele inainte de folosire.

 

Sursa: Pentru Suflet
Categorii