Remedii naturiste

Scapa de ţiuitul din urechi (Tinotusul) repede si în mod cât mai natural!

 

 

 

 

Tinitusul reprezinta acel sunet din urechi ce seamana cu un tiuit ce apare fara a exista vreun zgomot sonor in apropiere. Sunetul poate sa semene cu zgomote precum zumzet, taraituri, clicuri, fluieraturi, zanganituri sau suieraturi. Apare frecvent si variaza ca gravitate, putand fi doar un simptom agasant, enervant, deranjant pana la simptom al unei urgente medicale care trebuie evaluata imediat.

Aceasta conditie de sanatate nu are o cauza directa cunoscuta, dar poate fi un simptom al unei infectii auriculare, tensiunii arteriale crescute, alergiilor sau datorita acumularii in exces de ceara in urechi. De asemenea, alcoolul, cafeina si anumite medicamente sunt factori ce pot contribui la aparitia unor cazuri de tinitus.

Medicina clasica nu are remediu pentru aceste probleme de santate, insa mama natura ne sare din nou in ajutor, aratandu-ne inca o data ca niciuna dintre problemele de sanatate existente la om, nu are cum sa nu aiba un remediu natural.

Loading...

 

Iata mai jos cum sa-ti prepari singur cel mai simplu remediu ce te va scapa de tinitus :

Ingrediente:

1 ceapa alba sau rosie ( de dimensiune mare)

Mod de preparare:

Curatati ceapa de piele, spalati-o foarte bine si tocati-o marunt. Luati apoi ceapa tocata si plasati-o intr-o strecuratoare sub care veti pune un castron. Zdrobiti ceapa cu ajutorul unei linguri (spatele unei linguri). Acest lucru il faceti pentru a scoate sucul din ea. Luati o pipeta si extrageti din sucul rezultat. Daca ceapa a fost rece, atunci si sucul va fi rece. Este necesar sa gasiti o modalitate prin care puteti incalzi sucul extras (Gasiti voi o modalitate! – fie pe calorifer, fie la bain marie).

Tratament:

Aplicati 2 picaturi in urechea afectata seara inainte de culcare. Aveti grija ca picaturile sa fie caldute. Repetati procedeul timp de 7 zile si veti scapa de tinitus.

Pe langa procedeul respectiv este nevoie sa consumati regulat ananas si migdale, iar daca stomacul va permite puteti consuma zilnic ardei iute.

Acest remediu are la baza principiile Ayurveda, o stiinta indiana antica de vindecare, este complet naturala, non-invaziva si poate fi preparata la domiciliu.

Consultati-va medicul daca simptomele persista.

 

Sursa:l  Secretele
Categorii