Stiri

Scrisoarea unei profesoare pensionare apreciata de mii de internauți

 

 

 

 

Scrisoarea unei profesoare pensionare a devenit foarte raspandita pe internet si citita de mii de internauti.

De cele mai multe ori, parintii dau vina pe profesori pentru ca sistemul de invatamant nu functioneaza cum trebuie, scrie wawlist.com.

De asemenea, parintii dau vina pe profesori inclusiv daca copiii lor nu reusesc sa intre la o scoala sau facultate si nu-si asuma deloc vina pentru educatia copiilor lor.Aceasta doamna profesoara aflata la pensie a scris o scrisoare care acum face ravagii pe internet.In continuare veti putea citi scrisoarea.

Parintii sunt adevarata problema!

„In calitate de profesoara pensionara, sunt ingrijorata ca oameni nu au habar ce inseamna o scoala publica si niciodata nu s-au aflat intr-o aula pentru a incerca sa schimbe sistemul educational.

Profesorii nu poarta vina pentru calitatea sistemului educational! Parintii sunt adevarata problema! Anume ei nu isi educa copiii, nu ii invata bunele maniere, respectul sau cum ar trebui sa se comporte cu alti elevi sau chiar profesori. Copiii vin la scoala purtand incaltari scumpe, dar nu au o bucata de hartie sau un creion. In aceste cazuri, profesorul este cel care, deseori, trebuie sa le cumpere toate rechizitele necesare. El procura materiale didactice si rechizite din propriul buzunar!

Esecul sistemului de invatamant se datoreaza doar parintilor. Parintii nu vin la adunarile parintesti. Parintii nu sunt interesati de rezultatele scolare ale copiilor sai. Parintii cumpara copiilor telefoane performante, dar nu si rechizite scolare. Parintii nu verifica daca acestia si-au facut temele pentru acasa.

Uneori parintii nici nu raspund la apelul telefonic al profesorului! In preocuparile lor zilnice nici nu se intreaba daca copiii lor sunt atenti la tot ce zice profesorul, daca isi fac temele sau daca nu sunt obraznici!

Nu dati vina pe profesori sau pe sistemul de invatamant! Dvs esuati mai intai de toate in calitate de parinte!

Profesorul nu isi poate face munca de dascal si totodata munca parintilor. Educatia incepe in familie!

Atat timp cat parintii nu isi vor indeplini rolul de mama si tata, lucrurile nu se vor schimba.”

Cam asa arata scrisoarea doamnei profesoare pensionare, in continuare veti trage concluziile potrivite dvs. din ceea ce femeia a avut de spus.

 

Sursa
Categorii